Contacte

MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora

cilindro DS 15 80x80 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat
22 mayo, 2020
cerradura sts1 80x80 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS
11 noviembre, 2020
Mostrar tots
serrallers mvm cerradura persianas 1200x480 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora

Es tracta d’una bombeta Bombin Puerta Ezcurra DS15. Característiques de Bombin DS15. Cilindre d’alta seguretat amb perfil europeu. Protecció frontal antitrició per passadors d’acer endurit.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Model de MVM K-DF de gran seguretat per persianes

Els components inclosos són el peu, el bastidor, el capçal, dos cilindres STS, 6 claus, els accessoris de muntatge.
Model de MVM K-DF de gran seguretat per persianes de corrons metàl·liques AMB OBERTURA D’INTERIOR I EXTERIOR. Possibilitat de venda amb kit de fins a 20 panys amb 120 tecles amb la mateixa clau numerada, formació gratuïta. Inclou peu, cremallera, capçal, dos cilindres STS d’alta seguretat amb claus puntuals.

serrallers mvm dispositivo persianas - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i foraDispositius de seguretat, cadenats i panys de persiana. Quin és el millor dispositiu de bloqueig, bloqueig o seguretat per als clients cecs?

Dispositius de seguretat per a persianes

La nostra empresa té tots els preus i la nostra empresa s’adapta als temps, demana pressupost.

Analitzem les diferents opcions a l’hora de millorar la seguretat dels clients cecs i evitar que algú amb intenció maliciosa pugui trametre la propietat dels clients.

En primer lloc i com a complement d’un obturador central amb barres laterals, la nostra empresa disposa del dispositiu de seguretat de l’obturador.

És un conjunt de dues peces i està format per un capçal instal·lat a la base i que, segons la base del sòl, pot ser masculí o femení.

Això es pot observar si es mira si l’arp surt de la base o, per contra, el cap introdueix l’arp a terra.

Aquests dispositius de seguretat han estat dissenyats per oferir resistència a atacs amb palanques, preses hidràuliques i diverses eines utilitzades per robar en establiments, havent demostrat en moltes ocasions la fiabilitat i robustesa d’aquests sistemes de seguretat.

Els materials que es troben en la seva composició poden ser de llautó compactat, acer temperat, ferro i alumini endurit o una combinació d’aquests, entre altres elements.

Panys d’obturador persianes metàl·liques

Aquests panys d’obturador estan preparats per a una llarga durada, ja que quan els nostres productes són al carrer Els nostres productes han de suportar inclemències meteorològiques, pols, sorra i altres elements naturals sense afectar el seu funcionament.

Els nostres productes es presenten amb claus de diverses categories, com una clau tubular: ja que els nostres productes són el nostre nom amb la forma del tub que es pot veure a la clau. Aquest sistema es considera una categoria inferior a la dels punts i es recomana, sempre que sigui possible, actualitzar el sistema de claus tubulars al sistema de punts, ja que és més fiable i proporciona una major durada al dispositiu de seguretat de l’obturador.

Clau de punt: que proporciona a la clau una vida més llarga i millora el rendiment del bloqueig de l’obturador o de cadenat quan es tanca i s’obre quan, a causa d’un terreny desigual o l’obturador, triga una mica més en tornar a tancar la clau.

Actualment, i gràcies a les últimes tecnologies en panys, la duplicació d’aquestes claus d’alta seguretat està restringida a aquells que tinguin la targeta de propietari i no podran fer còpies d’aquesta clau si no és amb aquesta targeta.

Aquests dispositius de seguretat tenen la particularitat de fer que l’obertura i el tancament siguin molt suaus i la durada del tancament de l’obturador amb aquestes claus és molt elevada en comparació amb les altres categories.

Arpó de màxima seguretat per persianes metàl·liques

L’arpó té característiques orientades a permetre el muntatge desmuntable d’un tancament. Fixació del dispositiu a una paret de suport i la fixació en una posició operativa per tancar un portaobjectes. Conté un disc anti-violable, anti-trepant, anti-extracció i anti-trencament. Es tracta d’una sola peça d’acer inoxidable i conté un conjunt de claus d’alta seguretat.

serrallers mvm dispositivo - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i foraAmb clau d’alta seguretat amb aquests models, disposeu de l’extra per fer funcionar el mecanisme amb claus especials per a un rendiment per sobre del tubular i dels punts.

Instal·lació i muntatge dels nostres professionals

Garantir la màxima seguretat i efectivitat del nostre dispositiu de seguretat persianes metalliues. Les instal·lacions són realitzades pel nostre propi equip de muntadors professionals.

Comproveu la disponibilitat del servei a l’àrea de clients. Interior de l’aparell amb tractament anticorrosiu galvanitzat amb exterior d’acer inoxidable Acabo d’acabar amb un polit brillant i he acabat amb qualitat.

Màxima protecció per a la seguretat dels negocis invidents de clients

El dispositiu de seguretat d’alta fiabilitat s’instal·la en qualsevol tipus de persiana empresarial compatible, fixant-se al costat ancorat mitjançant 5 barres de 14 cm de longitud de 14 cm cadascuna amb resina epoxi.

El dispositiu de seguretat és sòlid, discret i decoratiu. S’utilitza àmpliament en persianes metàl·liques per establir un tancament extern a les portes d’accés a tot tipus de botigues i zones generals.

Es compon de 7 panys repartits per una longitud aproximada de 2 metres. Els 7 panys s’introdueixen a l’obturador bloquejant-lo completament. Aquest pany impedeix augmentar la persiana en cas que es talli horitzontalment i dificulti la seva arrencada. El dispositiu de seguretat comprèn una carcassa destinada a fixar-se en una paret de suport de les guies laterals d’un obturador i uns panys mòbils destinats a inserir-se en una alineació dels forats realitzats en ella, establint el seu bloqueig en posició tancada.

«MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038