MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora

cilindro DS 15 80x80 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat
22 mayo, 2020
cerradura sts1 80x80 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS
11 noviembre, 2020
Mostrar tots
serrallers mvm cerradura persianas 1200x480 - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora

Es tracta d’una bombeta Bombin Puerta Ezcurra DS15. Característiques de Bombin DS15. Cilindre d’alta seguretat amb perfil europeu. Protecció frontal antitrició per passadors d’acer endurit.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Model de MVM K-DF de gran seguretat per persianes

Els components inclosos són el peu, el bastidor, el capçal, dos cilindres STS, 6 claus, els accessoris de muntatge.
Model de MVM K-DF de gran seguretat per persianes de corrons metàl·liques AMB OBERTURA D’INTERIOR I EXTERIOR. Possibilitat de venda amb kit de fins a 20 panys amb 120 tecles amb la mateixa clau numerada, formació gratuïta. Inclou peu, cremallera, capçal, dos cilindres STS d’alta seguretat amb claus puntuals.

serrallers mvm dispositivo persianas - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i foraDispositius de seguretat, cadenats i panys de persiana. Quin és el millor dispositiu de bloqueig, bloqueig o seguretat per als clients cecs?

Dispositius de seguretat per a persianes

La nostra empresa té tots els preus i la nostra empresa s’adapta als temps, demana pressupost.

Analitzem les diferents opcions a l’hora de millorar la seguretat dels clients cecs i evitar que algú amb intenció maliciosa pugui trametre la propietat dels clients.

En primer lloc i com a complement d’un obturador central amb barres laterals, la nostra empresa disposa del dispositiu de seguretat de l’obturador.

És un conjunt de dues peces i està format per un capçal instal·lat a la base i que, segons la base del sòl, pot ser masculí o femení.

Això es pot observar si es mira si l’arp surt de la base o, per contra, el cap introdueix l’arp a terra.

Aquests dispositius de seguretat han estat dissenyats per oferir resistència a atacs amb palanques, preses hidràuliques i diverses eines utilitzades per robar en establiments, havent demostrat en moltes ocasions la fiabilitat i robustesa d’aquests sistemes de seguretat.

Els materials que es troben en la seva composició poden ser de llautó compactat, acer temperat, ferro i alumini endurit o una combinació d’aquests, entre altres elements.

Panys d’obturador persianes metàl·liques

Aquests panys d’obturador estan preparats per a una llarga durada, ja que quan els nostres productes són al carrer Els nostres productes han de suportar inclemències meteorològiques, pols, sorra i altres elements naturals sense afectar el seu funcionament.

Els nostres productes es presenten amb claus de diverses categories, com una clau tubular: ja que els nostres productes són el nostre nom amb la forma del tub que es pot veure a la clau. Aquest sistema es considera una categoria inferior a la dels punts i es recomana, sempre que sigui possible, actualitzar el sistema de claus tubulars al sistema de punts, ja que és més fiable i proporciona una major durada al dispositiu de seguretat de l’obturador.

Clau de punt: que proporciona a la clau una vida més llarga i millora el rendiment del bloqueig de l’obturador o de cadenat quan es tanca i s’obre quan, a causa d’un terreny desigual o l’obturador, triga una mica més en tornar a tancar la clau.

Actualment, i gràcies a les últimes tecnologies en panys, la duplicació d’aquestes claus d’alta seguretat està restringida a aquells que tinguin la targeta de propietari i no podran fer còpies d’aquesta clau si no és amb aquesta targeta.

Aquests dispositius de seguretat tenen la particularitat de fer que l’obertura i el tancament siguin molt suaus i la durada del tancament de l’obturador amb aquestes claus és molt elevada en comparació amb les altres categories.

Arpó de màxima seguretat per persianes metàl·liques

L’arpó té característiques orientades a permetre el muntatge desmuntable d’un tancament. Fixació del dispositiu a una paret de suport i la fixació en una posició operativa per tancar un portaobjectes. Conté un disc anti-violable, anti-trepant, anti-extracció i anti-trencament. Es tracta d’una sola peça d’acer inoxidable i conté un conjunt de claus d’alta seguretat.

serrallers mvm dispositivo - MVM Model K-DF Bloqueig d'alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i foraAmb clau d’alta seguretat amb aquests models, disposeu de l’extra per fer funcionar el mecanisme amb claus especials per a un rendiment per sobre del tubular i dels punts.

Instal·lació i muntatge dels nostres professionals

Garantir la màxima seguretat i efectivitat del nostre dispositiu de seguretat persianes metalliues. Les instal·lacions són realitzades pel nostre propi equip de muntadors professionals.

Comproveu la disponibilitat del servei a l’àrea de clients. Interior de l’aparell amb tractament anticorrosiu galvanitzat amb exterior d’acer inoxidable Acabo d’acabar amb un polit brillant i he acabat amb qualitat.

Màxima protecció per a la seguretat dels negocis invidents de clients

El dispositiu de seguretat d’alta fiabilitat s’instal·la en qualsevol tipus de persiana empresarial compatible, fixant-se al costat ancorat mitjançant 5 barres de 14 cm de longitud de 14 cm cadascuna amb resina epoxi.

El dispositiu de seguretat és sòlid, discret i decoratiu. S’utilitza àmpliament en persianes metàl·liques per establir un tancament extern a les portes d’accés a tot tipus de botigues i zones generals.

Es compon de 7 panys repartits per una longitud aproximada de 2 metres. Els 7 panys s’introdueixen a l’obturador bloquejant-lo completament. Aquest pany impedeix augmentar la persiana en cas que es talli horitzontalment i dificulti la seva arrencada. El dispositiu de seguretat comprèn una carcassa destinada a fixar-se en una paret de suport de les guies laterals d’un obturador i uns panys mòbils destinats a inserir-se en una alineació dels forats realitzats en ella, establint el seu bloqueig en posició tancada.

«MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Call Now Button644 721 038