Contacte

Obertures portes barcelona

Obertures portes

El sistema d'obertura de portes que escollim per al nostre habitatge, o per a una estança concreta de la casa, per al nostre negoci, etc. determinarà, en gran manera, l'aspecte visual final. És un element important que sovint passa desapercebut quan no hauria de ser així, ja que la porta és l'element que ens rep, i influeix molt en la primera impressió que causa en qui la veu.

De manera que, a l'hora d'escollir una obertura de portes determinada, haurem de pensar en el resultat final que volem obtenir. En aquest punt es fa necessària l'ajuda d'un professional. Per això, et recomanem contactar amb una empresa especialitzada que també podrà aconsellar-en matèria de disseny i estil, perquè aconsegueixis el resultat més òptim possible.

A més de la imatge, amb l'elecció de l'obertura de portes indicada aconseguirem assegurar una entrada i sortida còmodes, i una instal·lació el més funcional possible. Per això comunicarem a l'empresa encarregada de la instal·lació de l'obertura de portes, l'ús i l'espai de què disposem.

Tipus de porta

Portes plegables

Aquestes portes tenen una obertura de tipus acordió i són molt útils a l'hora d'estalviar espai. Les trobem en els espais més petits a causa de la seva facilitat d'instal·lació, ja que no necessiten obra, i al poc espai que disposen. De manera que són perfectes per a les portes d'una dutxa en un bany petit.

Portes abatibles

Són les portes clàssiques que s'obren, generalment, cap a l'interior de l'habitació de manera que necessiten, com a mínim, l'espai requerit per a la seva obertura completa. Aquest tipus de portes és el que compta amb un major nombre de models i varietat d'estils com la fusta, el vidre, el ferro, etc.

Portes corredisses

Aquestes portes són excel·lents per al màxim aprofitament de l'espai tot i que, d'altra banda, necessiten com a mínim l’espai perquè puguin córrer i tancar-se. Són molt comuns en cuines i portes de dutxa. D’aquest tipus de portes trobem dues classes: la porta corredissa superposada i la que llisca per l'interior del mur que l’acull.

Obertura i tancament de portes: quin pany escollir

A més d'aquests tipus de porta, trobem també diversos models de pany entre els que podem escollir per assegurar aquesta porta de la qual hem dissenyat ja la seva obertura.

Evidentment, és important l'elecció del tipus de porta que farà l'obertura i tancament. Però, perquè aquesta porta compleixi correctament la seva funció, hem d'assegurar-la amb un correcte tancament o pany. Aquests són els diferents tipus de pany per triar.

- De clau de contacte
- De clau magnètica
- Sense pany, amb nanses o balda per obrir-la
- Targetes, claus o sistemes electrònics de proximitat

En definitiva, a l'hora de decantar-nos per una o altra obertura de portes, ens fixarem, tal com apuntàvem en aquesta guia, d’una banda, el tipus de porta que necessitem, i de l’altra, escollirem un pany capaç d'assegurar el seu tancament correcte.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Si està buscant serrallers barats Barcelona no busqui més, Obrim la porta cada dia.

Serraller barat Barcelona per obrir la seva porta si ha perdut les claus amb les tarifes més baixes a tota la Comunitat de Barcelona

Sigui quin sigui el servei de serralleria d’urgències que pugui necessitar, els nostres serrallers d’urgències Barcelona poden obrir la seva porta o el tancament del seu negoci amb rapidesa i eficàcia.

Si descàrrega l’aplicació que posem a disposició dels nostres clients, pot obtenir 10 € de descompte en el servei d’Obertura portes Barcelona

Així també 10% de descompte en els serveis de tancaments enrotllables metàl·lics que brinden els nostres serrallers urgents Barcelona

SOL·LICITI LES SEVES SERRALLERS 24 HORES Barcelona DISPONIBLES TOTS ELS DIES.

Per a molts, perdre les claus o deixar la clau dins de casa al pany, són situacions que perjudiquen les tasques quotidianes.

També s’han donat molts casos en què el client en arribar al seu negoci i intentar obrir el tancament enrotllable no ha pogut per problemes en el motor o en el sistema d’obertura del tancament metàl·lic.

I sens dubte és un imprevist molt perjudicial ja que, els seus clients ja començaran a arribar i tenint el seu negoci o botiga tancada pot incórrer en pèrdues econòmiques.

Obertura de Tancaments enrotllables de locals comercials

Hi ha ocasions que el sistema d’obertura del seu tancament o persiana enrotllable instal·lada a l’accés principal del seu negoci pot fallar, i són molts els motius que l’ocasionen.

Manca d’un correcte manteniment, brutícia i cops poden ocasionar que la porta enrotllable del seu negoci no pugi ni baixi. Per la qual cosa necessitarà que un manyà Barcelona urgent solucioni aquest incident amb rapidesa.

Serrallers a Barcelona barats

Amb més de 10 anys d’experiència, els nostres clients valoren positivament els serveis que oferim i hem aconseguit guanyar-nos. La seva confiança gràcies a la feina i esforç diari amb cada un dels treballs que se’ns proposen. L’atenció personalitzada, la realització eficient i correcta de la feina ajustat als seus temps és una de les característiques que destaquem. Que el client quedi satisfet amb la feina és el nostre objectiu.

Atenem tot tipus d’urgències de serralleria 24 hores a la zona de Barcelona, ​​tots els dies de l’any incloent diumenges i festius.

Els nostres serveis es centren en l’obertura o reparació de panys i portes, bombins, caixes fortes o automòbils. El nostre objectiu és estar disponible sempre els clients necessitin algun dels nostres serveis per a donar-los la millor solució adaptant-la a les seves condicions.

Serrallers urgents a Barcelona les 24 hores

Si està pensant en demanar un servei de serralleria per canviar el pany de la seva porta, o la clau del seu vehicle es a quedat dins d’aquest. No cometi l’error d’intentar arreglar vostè mateix, ja que trigarà el doble del que es pensava i el resultat no serà tan durador com creu.

Per a això compte amb els nostres serrallers urgents

L’empresa de serralleria econòmica més professional de la zona, on el nostre equip de serrallers Barcelona 24 hores al Barcelona. Posa a la seva disposició una llarga trajectòria professional que podrà veure reflectida en la realització de tot tipus de treballs amb gran mestria, rapidesa i eficàcia .

Gràcies a un ampli equip de serrallers experimentats, i els milers de clients que ens recomanen. Som l’empresa de serralleria més destacable actualment, i no només per la seva alta qualitat en la realització de la nostra tasca. Sinó en l’honestedat, confiança i serietat dels nostres treballadors per realitzar un treball segur i garantit.

«obertures portes barcelona abrir puertas barcelona»

Què serveix Obertura de Portes?

L’obertura de portes es refereix al procés d’accedir a una ubicació tancada o bloquejada, com ara una porta, mitjançant diverses tècniques o mitjans. Hi ha diverses situacions en què es pot necessitar l’obertura de portes, i aquest servei és proporcionat per professionals, com ara serrallers o tècnics especialitzats en seguretat. Aquí tens algunes de les situacions en què es podria requerir el servei d’obertura de portes:

 1. Pèrdua de claus: Quan algú perd les claus de la porta principal, de la porta d’una habitació o de qualsevol altre tipus de pany, pot requerir l’ajuda d’un professional per obrir la porta sense les claus.
 2. Tancament accidental: En algunes situacions, les persones es poden quedar fora de casa o d’una habitació per tancament accidental. Això pot succeir si la porta es tanca i les claus estan dins o si es tanca per error sense que ningú estigui dins.
 3. Emergències: En situacions d’emergència, com ara si hi ha risc per la seguretat o la salut d’una persona dins d’una habitació o casa, es pot requerir l’obertura ràpida de portes.
 4. Canvi de claus: Quan es canviin les claus per motius de seguretat o es vulgui assegurar que només persones autoritzades tinguin accés, es podria necessitar l’obertura de portes per reemplaçar els panys.
 5. Obertura sense danys: Els professionals de l’obertura de portes estan entrenats per obrir portes sense causar danys importants. Això és especialment important en situacions en què es necessiti accedir a una ubicació sense destruir la porta o la serratura.
 6. Obertura de cotxes: En casos en què algú hagi quedat fora del seu vehicle per haver perdut les claus o per tancament accidental, els serveis d’obertura de portes també poden ser aplicables als cotxes.

És important destacar que, mentre que l’obertura de portes pot ser necessària en algunes situacions, ha de realitzar-se amb l’ús de tècniques i eines apropiades per evitar danys innecessaris i protegir la integritat de la porta o la serratura. En molts casos, es recomana contactar amb professionals qualificats per realitzar aquest servei.

Com funciona Obertura de Portes?

L’obertura de portes és un servei que implica l’ús de diverses tècniques i eines per accedir a una ubicació tancada sense la clau o amb la intenció de recuperar l’accés en situacions d’emergència. Aquest servei sol ser ofert per professionals, com ara serrallers, que estan entrenats en tècniques d’obertura de portes. Aquí tens una descripció general de com funciona aquest procés:

 1. Avaluació inicial:
  • El professional avaluarà la situació inicial, determinarà el tipus de pany o serradura que està instal·lat i prendrà decisions basades en la informació disponible.
 2. Identificació del tipus de pany:
  • Diferents tipus de panys (cilindrics, de ganxo, de combinació, etc.) poden requerir tècniques d’obertura específiques. El professional identificarà el tipus de pany que està tractant.
 3. Ús d’eines especialitzades:
  • S’utilitzen eines especialitzades per manipular o obrir el pany sense la clau. Aquestes eines poden incloure ganivets de torsió, ganzúes, extractors de cilindres, entre altres.
 4. Tècniques de manipulació:
  • El professional utilitzarà diverses tècniques de manipulació per intentar moure les parts internes del pany fins aconseguir l’alliberament del mecanisme de bloqueig.
 5. Habilitats d’entrenament:
  • La formació del professional en tècniques d’obertura de portes és crítica. Aquests experts coneixen els principis de funcionament de diverses tipologies de panys i saben com aplicar les tècniques adeqüades per superar-les.
 6. Evitar danys:
  • En la mesura del possible, els professionals intenten obrir la porta sense causar danys importants al marc o al sistema de tancament. Això implica una gran habilitat i experiència per evitar afectar la integritat de la porta o de la serradura.
 7. Atenció a la seguretat:
  • Durant el procés d’obertura, es presta atenció especial a la seguretat, especialment en situacions d’emergència. L’objectiu és assegurar-se que l’obertura es realitzi de manera segura i sense causar danys innecessaris.
 8. Si cal, substitució de panys o claus:
  • Després de l’obertura, es pot oferir als clients la substitució de la serradura o la clau si és necessari o si aquestes han estat compromeses.

És important destacar que l’obertura de portes ha de ser realitzada per professionals qualificats i autoritzats. Intentar obrir una porta sense la clau sense coneixements o experiència pot provocar danys i complicacions addicionals.

Quins serveis per a Obertura de Portes?

Els serveis d’obertura de portes són oferts per professionals coneguts com a serrallers o tècnics de seguretat. Aquests professionals estan especialitzats en la manipulació i obertura de panys i serradures sense la necessitat de claus. Aquí tens una llista dels serveis més comuns relacionats amb l’obertura de portes:

 1. Obertura d’Emergència:
  • Servei ràpid d’obertura de portes en situacions d’emergència, com quan algú s’ha quedat fora de casa o d’una habitació.
 2. Obertura de portes de l’habitatge:
  • Accés a l’habitatge quan els residents han perdut les claus o han quedat tancats fora.
 3. Obertura de portes comercials:
  • Accés a locals comercials, oficines o altres espais empresarials quan es necessita recuperar l’accés i s’ha perdut la clau o hi ha hagut altres problemes amb la serradura.
 4. Obertura de portes de vehicles:
  • Accés a vehicles com cotxes o camions quan es perd la clau o es queda dins del vehicle.
 5. Obertura de caixes fortes:
  • Serveis d’obertura de caixes fortes quan els propietaris han oblidat la combinació o no poden accedir a la seva contingut.
 6. Serveis post-robo:
  • En casos de robatori o intrusió, els serrallers poden oferir serveis d’obertura de portes per restaurar l’accés i reforçar la seguretat amb noves serradures.
 7. Obertura sense danys:
  • Serrallers especialitzats en tècniques d’obertura sense causar danys significatius a les portes o a les serradures. Això és especialment important en situacions on es necessita accedir a l’interior sense provocar desperfectes innecessaris.
 8. Reparació o substitució de panys:
  • Després de l’obertura, els serrallers poden oferir serveis de reparació o substitució de panys o serradures si es requereixen.
 9. Serveis de claus adicionals:
  • En alguns casos, els serrallers poden oferir serveis de duplicat de claus o reemplaçament si es requereixen claus addicionals després de l’obertura.
 10. Consell de seguretat:
  • Els professionals poden oferir consells sobre com millorar la seguretat de les portes i panys per prevenir problemes futurs.

És important contractar professionals qualificats i de confiança per als serveis d’obertura de portes per garantir que s’efectuïn de manera segura i sense causar danys innecessaris.

Quan necessita Obertura de Portes?

L’obertura de portes pot ser necessària en diverses situacions en què es perd l’accés a una ubicació tancada o bloquejada. Aquí tens algunes de les situacions més comunes en què es podria requerir el servei d’obertura de portes:

 1. Pèrdua de claus: Si es perden les claus d’una porta o d’una serradura, es pot necessitar l’ajuda d’un professional per obrir la porta sense la clau.
 2. Tancament accidental: En cas de tancament accidental, com ara una porta que es tanca mentre les claus es troben dins o una porta que es tanca de manera inesperada, es pot requerir l’obertura per recuperar l’accés.
 3. Serradura avariada: Si la serradura està avariada, bloquejada o no funciona correctament, podria ser necessari obrir la porta per reparar o substituir la serradura.
 4. Emergències mèdiques o de seguretat: En situacions d’emergència, com ara una persona que es troba dins d’una habitació i necessita assistència mèdica o de seguretat, l’obertura ràpida de la porta pot ser crítica.
 5. Obertura post-robatori: Després d’un robatori o intent d’intrusió, podria ser necessària l’obertura de portes per restaurar l’accés i avaluar els danys o la seguretat del lloc.
 6. Trobada d’una porta bloquejada: En ocasions, es pot trobar una porta bloquejada en una propietat nova o buida, i es podria requerir l’obertura per accedir-hi.
 7. Problemes amb la clau: Si hi ha problemes amb la clau, com ara la trencadissa dins de la serradura o el mal funcionament de la clau, podria ser necessària l’obertura per solucionar el problema.
 8. Obertura de vehicles: En cas de pèrdua de claus del cotxe o tancament accidental dins del vehicle, es podria requerir l’ajuda d’un professional per obrir la porta del cotxe.
 9. Tancament accidental en habitatges: En situacions en què els residents quedin fora de casa a causa d’un tancament accidental, com pot ser la porta que es tanca amb clau després de sortir, es podria requerir l’obertura per accedir a l’habitatge.
 10. Canvi de panys o claus: Si es desitja canviar les claus o les serradures per raons de seguretat, es podria requerir l’obertura prèvia per realitzar la substitució.

En aquestes situacions, és important buscar l’ajuda d’un professional qualificat en obertura de portes per garantir que l’accés es restauri de manera segura i eficient, i que es minimitzin els danys a la porta o a la serradura.

4.8/5 - (5 votos)
644 721 038