Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS

serrallers mvm cerradura persianas 80x80 - Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS
MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
3 junio, 2020
Pany gorges barcelona 80x80 - Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS
Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona
23 diciembre, 2020
Mostrar tots
cerradura sts1 800x480 - Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS

La nostra empresa també realitza serveis que no requereixen tal urgència. La nostra empresa pot incloure en aquest apartat els canvis de panys STS, canvi de bombetes STS, etc.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Servei Serraller Pany STS Barcelona

cerradura sts2 - Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STSLa nostra empresa tracta d’assessorar als nostres clients de la millor manera, adaptant-nos a les seves necessitats i butxaques. La gran majoria dels nostres consumidors se senten còmodes amb el tractament mostrat. Hi bombetes i panys de seguretat adaptades a les necessitats de qualsevol persona.

Actualment són molts els robatoris per l’ús de tècniques que actuen sobre el cilindre o el pany. Aquestes tècniques es caracteritzen per realitzar-se en curts períodes de temps i gairebé sense soroll. Aquest és un tema bastant preocupant que nostra empresa ha d’intentar resoldre des del principi. Per combatre-ho, van aparèixer una sèrie de bombetes anti-cops que permeten a la nostra empresa gaudir d’una total tranquil·litat a la llar dels clients. La bombeta per excel·lència de la marca és la STS CS5 que a més de ser anti-cops ofereix unes característiques que la fan molt eficaç

Antigament era molt important tenir una porta d’alta seguretat a la casa dels clients. Avui dia, encara que també és important, cal destacar gairebé més el fet de comptar amb una bombeta d’alta seguretat. Sabent això, Locks STS Barcelona pot recomanar el cilindre que millor s’adapti a les necessitats dels clients en el domicili dels clients. El nostre servei tècnic STS permet als clients canviar la bombeta el mateix dia que els clients ens diuen. STS compta amb professionals disponibles a tota la capital per atendre les necessitats dels clients.

La nostra empresa lliura un pressupost sense compromís, els comercials de Locks STS Barcelona vénen a casa dels clients per lliurar-los el pressupost més ajustat possible. Si els clients troben un millor preu, la nostra empresa ho estudia i valora la diferència. Per telèfon, a través de fotografies de WhatsApp, la nostra empresa pot veure ràpidament l’incident per avaluar de primera mà el cost de la reparació.

Cilindre STS-CS6 per pany EZCURRA

Cilindre de seguretat adaptable a panys EZCURRA. Dotació: claus de cinc punts. Acabats: Llautó i Níquel.

No dubtis a guardar el telèfon de Panys STS Barcelona per a futures reparacions o canvi de claus i en menys de 30 minuts la nostra empresa estarà a casa d’el client per solucionar-ho. Sempre es fabriquen amb els components oficials de la marca de panys STS Barcelona.

Avantatges dels panys STS

El que destaca dels bombins STS és que són summament versàtils i compatibles amb els panys de les diferents marques, especialment amb els panys de les seves empreses germanes pertanyents a ASSA Abloy.

Els materials de primera, la meticulositat amb la qual es fabriquen les peces de l’cilindre, així com els assajos de qualitat aplicats a aquests tancaments, els certifiquen com a elements que garanteixen la seguretat.

La nostra empresa ofereix panys garantides per estàndards internacionals. Això, unit a la bona experiència dels usuaris, permet recomanar-a l’hora de substituir culates existents.

cerradura sts3 - Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STSEl fet que un cilindre es consideri segur també té a veure amb el fet que les seves claus contribueixen a augmentar la seguretat dels entorns d’una casa o negoci, i aquest és precisament el paper que juguen les claus de l’cilindre STS.

CILINDRE SEGURETAT STS, Substitució Fichet, STS

Cilindre de seguretat amb perfil rodó aplicable per substitució de panys Fichet

Acabat: llautó. 4 claus reversibles en alpaca CS5. Cilindre exterior llarg: 55 i 75 mm. Certificat UNE EN1303 en el seu màxim grau de seguretat.

Cilindre rodó Arcu STS punts clau CC9000

Cilindre d’alta seguretat amb perfil suís de 22 mm. diàmetre. Aquest cilindre munta una lleva de corona. Encaix lateral. Disponible en diverses mides de 65 mm, 75 mm i 85 mm. Amb varios acabados crom i or

«Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038