Reixes barcelona Reixes ballestes barcelona

Reixes barcelona i Reixes ballestes barcelona

Les reixes són una part de la decoració de casa o qualsevol altre tipus de propietat força important. En el cas de l'habitatge o l'oficina, les reixes han de complir una doble funció estètica i de seguretat. Afortunadament, comptem amb una àmplia gamma de reixes al mercat, així que no tindrem dificultat per trobar la més adequada.

Les reixes, a més, ofereixen una gran resistència a un gran nombre d'agressions externes, així com a condicions meteorològiques adverses. Depenent de la zona del país i el clima que tinguem a la zona, el fabricant o instal·lador ens aconsellarà uns materials o uns altres.

Com dèiem, al mercat podràs trobar molts tipus de reixes com les de ballesta, les reixes de seguretat, reixes fixes, reixes exclusives per a ser instal·lades en comerços o reixes per a finestres.

Hi ha tants tipus de reixes com necessitats pot tenir el client de manera que, acudint al professional adequat, aconseguirem l'assessorament i consell necessaris per prendre la millor decisió.

Tipus de Reixes

Les reixes de ballesta

Les reixes de ballesta són aquest tipus de reixa molt utilitzat en comerços, que es recull plegant cap als costats. Solen estar fabricades en materials resistents com ferro o alumini i es pleguen amb molta facilitat. No tenen cadenat i sí un pany propi, resultant un element de seguretat bastant còmode alhora que segur.

Reixes desmuntables

Amb reixes desmuntables ens referim al model de reixes que s'utilitza, per exemple, per impedir que els nadons surtin gatejant d'una habitació, o arribin a alguna zona perillosa de l'habitatge. S'ancoren dins de la finestra, i quan es requereix d'una seguretat momentània resulten més adequades que els dos models anteriors.

Reixes fixes

Aquest tipus de reixes, al contrari del que succeeix amb les de ballesta, no són mòbils, però resulten molt segures i bastant infranquejables. La seva instal·lació es porta a terme per un professional que s'encarregarà de determinar el tipus de subjecció més adequat per a cada cas. Tu només hauràs d'escollir el model que millor vagi amb la resta de la finestra i la propietat en què hagi de ser instal·lada.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Consells per trobar les reixes adequades

• Contacta amb un professional que s’encarregui de dur a terme la feina
• Calcula les mides de la reixa que vols que t’instal·lin
• Escull un model que casi bé amb la resta de la finestra i la propietat en la que hagi de ser instal·lada la reixa
• Decideix-te per un color, un material determinat i un acabat per a la teva reixa

Les reixes són un element força important en el conjunt de l’habitatge, i per això li prestarem l’atenció que mereix, ja que d’això dependrà la protecció que tinguem a les finestres de la nostra propietat.

Segueix els consells d’aquesta breu guia per trobar les reixes adequades, ja que ara coneixes tots els tipus que hi ha. Recorda que has d’assegurar-te que compleixen amb els requisits necessaris per satisfer les teves necessitats.

Què serveix Reixes de Ballesta Seguretat?

Les reixes de ballesta, també conegudes com reixes extensibles o reixes de seguretat, són elements de protecció física dissenyats per augmentar la seguretat en portes i finestres. Aquestes reixes són construïdes amb lames o barres que es poden expandir o contraure, permetent la seva utilització quan cal augmentar la protecció i recollir-les quan no són necessàries. Aquí tens algunes de les utilitats i beneficis de les reixes de ballesta de seguretat:

 1. Prevenció de l’intrusisme: Les reixes de ballesta ofereixen una barrera física que dificulta o impedeix l’accés no autoritzat a través de portes i finestres. Això proporciona una capa addicional de protecció contra robatoris i intrusions.
 2. Flexibilitat d’ús: Les reixes de ballesta són extensibles i es poden plegar o estendre segons les necessitats. Això significa que poden ser utilitzades quan es requereix seguretat addicional i es poden tancar o amagar quan no són necessàries, proporcionant una flexibilitat d’ús.
 3. Dissuasió visual: La presència de reixes de ballesta pot tenir un efecte dissuasori visual per als possibles lladres o intrusos. Aquestes reixes clarament visibles indiquen que l’espai està protegit i poden actuar com a element dissuasori.
 4. Protecció de finestres: Les reixes de ballesta són especialment útils per protegir finestres, ja que ofereixen una barrera robusta que dificulta el pas a través de les obertures. Això és especialment important en propietats vulnerables o en zones amb índexs de criminalitat més elevats.
 5. Resistència: Les reixes de ballesta estan construïdes amb materials resistents, com acer, que ofereixen una protecció duradora i efectiva. Aquesta resistència ajuda a mantenir la seva integritat enfront d’atacs i intents d’entrada forçada.
 6. Adaptabilitat a diferents entorns: Les reixes de ballesta es poden instal·lar en una varietat de configuracions, adaptant-se a diferents dimensions de finestres o portes. Aquesta adaptabilitat les fa aptes per a diversos entorns residencials i comercials.
 7. Cumpliment de normatives: En alguns casos, les reixes de ballesta podrien ser requerides per complir amb les normatives de seguretat en certes construccions o localitzacions específiques.

Malgrat les seves avantatges, és important tenir en compte que les reixes de ballesta podrien afectar l’estètica de l’edifici i, en algunes ubicacions, podrien requerir permisos o complir amb regulacions específiques. En cas de considerar la instal·lació de reixes de ballesta, és recomanable consultar amb professionals de la seguretat i amb les autoritats locals.

Com funciona Reixes de Ballesta Seguretat?

Les reixes de ballesta de seguretat funcionen mitjançant un sistema extensible que permet expandir-les o contraure-les segons les necessitats de protecció. A continuació, es descriu com funcionen aquests elements de seguretat:

 1. Estructura extensible: Les reixes de ballesta estan construïdes amb una estructura extensible que es pot estendre o plegar segons les circumstàncies. Aquesta estructura pot estar formada per lames o barres que es despleguen horitzontalment quan es necessita protecció addicional i es contrauen quan no s’utilitzen.
 2. Punt de fixació: Les reixes de ballesta estan fixades a un punt sòlid, com el marc de la finestra o la porta. Aquest punt de fixació és essencial per garantir que les reixes es mantinguin en posició quan estan esteses i que ofereixin una protecció efectiva.
 3. Sistema d’extensió: Per estendre les reixes, es sol utilitzar un sistema d’extensió que permet que les lames o barres es despleguin i es bloquegin en posició. Aquest sistema pot ser accionat manualment, utilitzant una maneta o una clau, o pot ser motoritzat en alguns models més avançats.
 4. Sistema de seguretat: Les reixes de ballesta sovint incorporen sistemes de seguretat que eviten intents d’obrir-les des de l’exterior. Això pot incloure perruques de seguretat o altres mecanismes que impedeixen l’accés no autoritzat.
 5. Ajustos de seguretat: Algunes reixes de ballesta permeten ajustos de seguretat per adaptar-se a les necessitats específiques de l’usuari. Això pot incloure ajustos en la força amb què es poden obrir o altres paràmetres de seguretat.
 6. Materials resistents: Les reixes de ballesta es construeixen típicament amb materials resistents com l’acer, que proporcionen una protecció sòlida. Aquesta resistència és important per mantenir la integritat de les reixes enfront d’atacs i intents d’entrada forçada.
 7. Dissuasió visual: A més de la funció física de protecció, les reixes de ballesta poden actuar com a dissuasori visual. La seva presència visible pot desencoratjar als possibles lladres o intrusos.

Les reixes de ballesta són una opció popular per millorar la seguretat en finestres i portes, especialment en propietats on es prioritza la seguretat. La seva funcionalitat extensible proporciona flexibilitat d’ús i permet protegir l’espai quan és necessari, mantenint-ne la llibertat d’ús quan no hi ha riscos immediats.

Quins serveis per a Reixes de Ballesta Seguretat?

Els serveis relacionats amb les reixes de ballesta de seguretat inclouen diversos aspectes, des de la instal·lació fins al manteniment i reparació. Aquí tens una descripció dels serveis més comuns relacionats amb les reixes de ballesta:

 1. Instal·lació: Aquest servei implica la instal·lació inicial de les reixes de ballesta en finestres, portes o altres obertures. Aquesta instal·lació ha de ser realitzada per professionals per garantir que les reixes s’ajustin correctament i ofereixin la protecció desitjada.
 2. Personalització i disseny: En alguns casos, es podrien oferir serveis de personalització i disseny per adaptar les reixes de ballesta a les necessitats específiques del client i al disseny de l’edifici.
 3. Manteniment preventiu: Per mantenir la funcionalitat i la durabilitat de les reixes de ballesta, es poden realitzar serveis de manteniment preventiu. Això pot incloure la lubricació de mecanismes, la comprovació de fixacions i altres tasques per prevenir problemes futurs.
 4. Reparació: En cas de danys o mal funcionament de les reixes de ballesta, es poden oferir serveis de reparació. Això pot incloure la substitució de parts danificades, la reparació de mecanismes o altres ajustos necessaris.
 5. Ajustaments i actualitzacions: Les reixes de ballesta poden requerir ajustaments periòdics per garantir el seu funcionament òptim. Aquest servei pot incloure ajustar la força d’expansió, la velocitat d’obertura i altres paràmetres segons les necessitats de l’usuari.
 6. Serveis d’emergència: En cas d’incidents o problemes urgents amb les reixes de ballesta, alguns proveïdors de serveis poden oferir serveis d’emergència per a reparacions immediates.
 7. Consultoria de seguretat: Alguns professionals poden oferir serveis de consultoria de seguretat, assessories i inspeccions per avaluar les necessitats de seguretat d’una propietat i determinar la millor solució amb reixes de ballesta.

És important assegurar-se que els serveis siguin realitzats per professionals qualificats i experimentats per garantir la seguretat i l’eficàcia de les reixes de ballesta. La correcta instal·lació i manteniment de les reixes de ballesta són essencials perquè compleixin la seva funció de protecció.

Com comprar les Reixes de Ballesta Seguretat?

Per comprar reixes de ballesta de seguretat, pots seguir diversos passos per assegurar-te de trobar les opcions que millor s’ajustin a les teves necessitats i garantir una compra segura. Aquí tens una guia passo a passo:

 1. Avaluació de les Necessitats:
  • Examina les obertures (finestres, portes, etc.) on vols instal·lar les reixes de ballesta.
  • Considera els factors de seguretat, com la resistència, la visibilitat i la facilitat d’ús.
  • Pren mesures exactes de les obertures per assegurar-te de comprar reixes que s’ajustin correctament.
 2. Investigació i Comparació:
  • Investiga diferents tipus i models de reixes de ballesta disponibles al mercat.
  • Compara característiques com materials de construcció, mètodes d’expansió/plegament, nivell de seguretat i disseny estètic.
  • Llegeix ressenyes i opinions dels clients per conèixer l’experiència d’altres persones amb els productes específics.
 3. Presupost i Planificació:
  • Estableix un pressupost per a les teves reixes de ballesta, incloent-hi els costos de la compra i, si és necessari, la instal·lació professional.
  • Planifica la quantitat de reixes necessàries i quines obertures vols protegir.
 4. Selecció del Proveïdor:
  • Cerca proveïdors fiables i reconeguts que ofereixin reixes de ballesta de qualitat.
  • Comprova si els proveïdors ofereixen serveis addicionals, com la instal·lació, manteniment o garanties.
 5. Realització de la Compra:
  • Compra a través de llocs web de confiança, botigues especialitzades en seguretat o establiments que ofereixin productes de seguretat.
  • Assegura’t que la transacció en línia sigui segura i que proporcionin detalls sobre la política de devolucions, garanties i altres condicions.
 6. Verificació de la Conformitat amb Normatives:
  • Assegura’t que les reixes de ballesta compleixin amb les normatives i regulacions locals de seguretat i construcció.
 7. Consulta amb Professionals:
  • Si tens dubtes sobre el tipus de reixes necessàries o la seva instal·lació, considera consultar amb professionals de seguretat o instal·ladors especialitzats.
 8. Instal·lació:
  • Decideix si faràs la instal·lació tu mateix o si contractaràs professionals per assegurar-te que les reixes es col·loquin correctament i compleixin els requisits de seguretat.
 9. Manteniment:
  • Una vegada instal·lades, segueix les instruccions de manteniment per assegurar-te que les reixes de ballesta mantinguin la seva eficàcia al llarg del temps.

Recorda que la seguretat és una prioritat, i comprar reixes de ballesta de qualitat i instal·lar-les correctament són passos essencials per garantir la protecció de la teva propietat.

4.2/5 - (12 votos)
644 721 038