Reixes barcelona Reixes ballestes barcelona

Reixes barcelona i Reixes ballestes barcelona

Les reixes són una part de la decoració de casa o qualsevol altre tipus de propietat força important. En el cas de l'habitatge o l'oficina, les reixes han de complir una doble funció estètica i de seguretat. Afortunadament, comptem amb una àmplia gamma de reixes al mercat, així que no tindrem dificultat per trobar la més adequada.

Les reixes, a més, ofereixen una gran resistència a un gran nombre d'agressions externes, així com a condicions meteorològiques adverses. Depenent de la zona del país i el clima que tinguem a la zona, el fabricant o instal·lador ens aconsellarà uns materials o uns altres.

Com dèiem, al mercat podràs trobar molts tipus de reixes com les de ballesta, les reixes de seguretat, reixes fixes, reixes exclusives per a ser instal·lades en comerços o reixes per a finestres.

Hi ha tants tipus de reixes com necessitats pot tenir el client de manera que, acudint al professional adequat, aconseguirem l'assessorament i consell necessaris per prendre la millor decisió.

Tipus de Reixes

Les reixes de ballesta

Les reixes de ballesta són aquest tipus de reixa molt utilitzat en comerços, que es recull plegant cap als costats. Solen estar fabricades en materials resistents com ferro o alumini i es pleguen amb molta facilitat. No tenen cadenat i sí un pany propi, resultant un element de seguretat bastant còmode alhora que segur.

Reixes desmuntables

Amb reixes desmuntables ens referim al model de reixes que s'utilitza, per exemple, per impedir que els nadons surtin gatejant d'una habitació, o arribin a alguna zona perillosa de l'habitatge. S'ancoren dins de la finestra, i quan es requereix d'una seguretat momentània resulten més adequades que els dos models anteriors.

Reixes fixes

Aquest tipus de reixes, al contrari del que succeeix amb les de ballesta, no són mòbils, però resulten molt segures i bastant infranquejables. La seva instal·lació es porta a terme per un professional que s'encarregarà de determinar el tipus de subjecció més adequat per a cada cas. Tu només hauràs d'escollir el model que millor vagi amb la resta de la finestra i la propietat en què hagi de ser instal·lada.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Consells per trobar les reixes adequades

• Contacta amb un professional que s’encarregui de dur a terme la feina
• Calcula les mides de la reixa que vols que t’instal·lin
• Escull un model que casi bé amb la resta de la finestra i la propietat en la que hagi de ser instal·lada la reixa
• Decideix-te per un color, un material determinat i un acabat per a la teva reixa

Les reixes són un element força important en el conjunt de l’habitatge, i per això li prestarem l’atenció que mereix, ja que d’això dependrà la protecció que tinguem a les finestres de la nostra propietat.

Segueix els consells d’aquesta breu guia per trobar les reixes adequades, ja que ara coneixes tots els tipus que hi ha. Recorda que has d’assegurar-te que compleixen amb els requisits necessaris per satisfer les teves necessitats.

4/5 - (8 votos)
Call Now Button644 721 038