¿Com millorar la seguretat de casa meva?

apertura puertas 80x80 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?
Obertura portes barcelona – obrir panys
31 agosto, 2017
rejas local 1 1 80x80 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?
Reixes de Ballesta Barcelona
20 septiembre, 2017
Mostrar tots
cerradurasbarcelona 958x480 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?

Sovint sento aquestes paraules, arribades de clients que acaben de ser víctimes d’un robatori a la seva vivenda; o en el millor dels casos, d’assabentar-se del que acaba de patir algun veí.

En una serralleria 24 hores és un tema tan quotidià, com el de la gent que es deixa les claus dins de casa.

Des del meu punt de vista seria molt mes eficaç tractar de complicar-li la vida a un lladre que pogués considerar assaltar la meva llar.

Hi ha mesures dissuasòries a l’abast de pràcticament qualsevol butxaca que s’inclinarien la balança i farien que aquest delinqüent busqués en altres llocs.

M’agradaria aclarir que qualsevol pany o sistema de seguretat és susceptible de ser forçat. Alguns requereixen de gran coneixement i habilitat.

La qüestió és que la majoria de nosaltres no guardem un Goya a casa nostra i amb això atraguem l’atenció de «professionals» amb la destresa suficient com per superar la nostra porta.

Amb el que em trobo diàriament com manyà a Barcelona, ​​és amb patans que amb poca destresa i un coneixement mínim, s’aprofiten de la falsa sensació de seguretat que ens proporciona tancar la nostra porta amb clau.

La clau de panys de conegudes i fàcilment aprofitables debilitats.

Aquesta és una loteria a la qual tots vam quedar exposats, amb la sola excepció dels que estan disposats a renovar la seva pany i incorporar sistemes més segurs.

Per exemple hi ha barrets forts antirotura, antibumbing, no ganzuables, etc. També escuts magnètics que tapen la nostra pany i impedeixen un accés directe a la mateixa. Encara que tot comença per tenir una bona porta, que sinó cuirassada, si prou sòlida.

Resumint diria que és millor prevenir renovant la nostra pany, que haver de lamentar no haver-la canviat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Call Now Button644 721 038