Contacte

¿Com millorar la seguretat de casa meva?

apertura puertas 80x80 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?
Obertura portes barcelona – obrir panys
31 agosto, 2017
rejas local 1 1 80x80 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?
Reixes de Ballesta Barcelona
20 septiembre, 2017
Mostrar tots
cerradurasbarcelona 958x480 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?

Sovint sento aquestes paraules, arribades de clients que acaben de ser víctimes d’un robatori a la seva vivenda; o en el millor dels casos, d’assabentar-se del que acaba de patir algun veí.

En una serralleria 24 hores és un tema tan quotidià, com el de la gent que es deixa les claus dins de casa.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Des del meu punt de vista seria molt mes eficaç tractar de complicar-li la vida a un lladre que pogués considerar assaltar la meva llar.

Hi ha mesures dissuasòries a l’abast de pràcticament qualsevol butxaca que s’inclinarien la balança i farien que aquest delinqüent busqués en altres llocs.

M’agradaria aclarir que qualsevol pany o sistema de seguretat és susceptible de ser forçat. Alguns requereixen de gran coneixement i habilitat.

La qüestió és que la majoria de nosaltres no guardem un Goya a casa nostra i amb això atraguem l’atenció de «professionals» amb la destresa suficient com per superar la nostra porta.

Amb el que em trobo diàriament com manyà a Barcelona, ​​és amb patans que amb poca destresa i un coneixement mínim, s’aprofiten de la falsa sensació de seguretat que ens proporciona tancar la nostra porta amb clau.

La clau de panys de conegudes i fàcilment aprofitables debilitats.

Aquesta és una loteria a la qual tots vam quedar exposats, amb la sola excepció dels que estan disposats a renovar la seva pany i incorporar sistemes més segurs.

Per exemple hi ha barrets forts antirotura, antibumbing, no ganzuables, etc. També escuts magnètics que tapen la nostra pany i impedeixen un accés directe a la mateixa. Encara que tot comença per tenir una bona porta, que sinó cuirassada, si prou sòlida.

Cylinder Replacement 2 - ¿Com millorar la seguretat de casa meva?

Resumint diria que és millor prevenir renovant la nostra pany, que haver de lamentar no haver-la canviat.

Anem parlar sobre els panys d’alta seguretat que resisteixen als mètodes d’obertura més emprat pels lladres, com el bumping i el ganzuado.

La majoria dels robatoris de domicili són comesos per delinqüents que entren per la porta principal, segons la nostra àmplia experiència en l’àmbit de la serralleria a Barcelona.

Pany serralleria a Barcelona

I encara que sigui un pany per a porta diligent en tancar, necessita qualitat per suportar atacs de força i manipulació, per frustrar els lladres.

La qualitat del pany és extremadament important, ja que són responsables per mantenir bloquejades les nostres portes. Dispositius sense marca són vulnerables, els seus dissenys permeten als lladres obrir un pany i entrar.

La majoria dels panys per porta utilitzen acer en el cilindre, que pot ser perforat obert. Les millors panys utilitzen acer temperat o llautó, i alguns reforcen el cilindre amb plaques d’acer.

Vostè encara pot perforar a través d’un pany amb aquestes millores incorporades, però pot fer que el procés de perforació sigui tan lent que els lladres es rendeixin i segueixin endavant.

Massa panys vénen amb cargols curts per assegurar la placa de tancament a la brancal.

Hi ha un greu problema amb els panys sense marca. I això es relaciona amb la xapa de tancament, la peça metàl·lica que sosté el batent de la porta quan la porta està tancada amb clau.

Això facilita que algú pugui expulsar la porta fins que els cargols es estripen de la fusta tova, permetent que l’intrús entre en ella.

Després de posar dotzenes de panys variades a través dels nostres serveis de serrallers professionals, hem seleccionat alguns models de panys de seguretat per a portes adequades per a la protecció de les portes principals d’habitatges i negocis.

Pany Sobreposar Mottura MOT30-630

El pany sobreposar Mottura MOT30-630 és una de les millors pany de seguretat segons les nostres classificacions, sens dubte. Aquesta pany d’alta seguretat té un cilindre tan fort que és molt complicat derrotar-la.

Un lladre necessita diverses broques i una mica de temps per accedir al sistema de tancament d’aquest pany Mottura MOT30-630

Això és un dissuasiu prou gran com perquè la majoria dels lladres es rendeixin i busquin una propietat diferent. A més, és un pany que ve amb cargols prou llargs per a la placa de tancament.

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038