Contacte

Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona

cerradura sts1 80x80 - Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona
Servei Serraller Pany STS Barcelona Servicio Tecnico Cerradura STS
11 noviembre, 2020
cerradura de borjas 80x80 - Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona
Servei Tècnic Canviar Pany de Borges per Bombin a Barcelona
18 enero, 2021
Mostrar tots
Pany gorges barcelona 900x480 - Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona

Canvi de pany de doble paletó en porta blindada amb claus. Com hauran sentit els clients en els últims temps, hi ha una «clau màgica» que es ven a Internet amb la qual els clients poden obrir qualsevol tipus de pany Gorja sense deixar rastre. Tant la policia, els serrallers i els professionals no suggerir que instal aquest tipus de pany. La nostra empresa recomanacions que si els clients tenen un cadenat Gorja, el canviïn. Hi ha colles organitzades a Europa de l’Est que es dediquen a detectar quin tipus d’habitatges utilitzen per assaltar-les. Tenir una porta blindada a Barcelona València Madrid Burgos Alacant ja no és la solució.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona

Pany gorges seguritat - Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona

Ahir un client temorós trucar a la nostra empresa després d’assabentar de l’onada de robatoris en habitatges del seu barri i, encara més a prop, si bloc d’apartaments.
Fa uns 10 anys, els seus pares van instal·lar una porta blindada amb pany de doble palanquilla diuen borjas de fabricant italià CR. Fa 7 o 8 anys, els panys gorges amb les portes blindades gairebé inexpugnables en el seu dia.

Amb l’arribada d’Internet a les nostres vides, els lladres poden comprar l’eina «clau màgica» de l’empresa infamoour amb total privacitat / anonimat en els llocs web asiàtics.
Abans d’Internet, només els serrallers registrats (UCES, European Locksmith Association, …) i les empreses de seguretat registrades en el Ministeri de l’Interior tenien accés a aquesta eina. Els distribuïdors estaven supervisats per la Policia i hi havia constància de qui havia comprat aquesta «clau màgica».

Com és el procés de canvi d’un pany Gorja?

Els elements a reemplaçar són:

– Cos central CR preparat per a albergar una bombeta d’alta seguretat.
– Escut de protecció anti-trepant d’alta densitat (ull de pany extern).
– Embellidor de l’escut protector.
– Bombeta de clau anti-cops, anti-perforació, anti-pick, anti-extracció i no copiable d’alta seguretat. Va amb una targeta codificada. Per fa còpies de claus requerirà DNI, la targeta codificada i una declaració jurada de l’propietari. Aquests documents quedaran en el registre de fabricant de la bombeta a disposició de la Policia.
– En altres models de portes, el client també ha de canviar la maneta interior.

El procés és el següent:

1- Abans de desmuntar el cos central original, s’ha de perforar el blindatge exterior de la porta amb una corona circular perquè encaixi el blindatge exterior.
2- La nostra empresa desmunta el panell interior per substituir el cos central original del pany CR de doble paletó per fabricants preparat per inserir qualsevol bombeta d’alta seguretat. Com TESA TK100, CISA AP3-S, KABA Expert, keso omega 4000, Mul-T-Lock MT5 +, MAUER New Wave 5, DOM Saturn, Inn.Smart +, Azbe HS-K, SECUREMME, Mottura i Dierre.
3- La nostra empresa col·loca la bombeta triada pel client en el seu lloc i cargola la pantalla protectora / ull de pany exterior des de l’interior. La nostra empresa cargola la motllura exterior a l’tauler.
Cerradura Gorjas 4 - Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona4- Un cop comprovat el correcte funcionament dels nous components, La nostra empresa torna a cobrir l’estructura de la porta blindada amb el panell interior.
5- La nostra empresa col·loca el mànec i el embellidor de la bombeta a l’interior. La nostra empresa torna a comprovar el funcionament del pany amb tots els cargols al seu lloc.

I la nostra empresa pot tornar a dormir tranquil·lament.

CANVI DE PANYS GORGES A PANYS EUROPERFIL D’ALTA SEGURETAT

Les portes blindades són líders en portes d’alta seguretat, parlaré de portes blindades de seguretat.

¿SÓN SEGURES LES PORTES ARMADES? – QUIN TIPUS DE PANY S’INCORPORA A les PORTES? ¿HE CANVIAR LA MEVA ANTIC PANY GORJES?

La nostra empresa respondrà a totes aquestes preguntes i donarà la major quantitat d’informació sobre aquest tipus de portes.

La conversió o transformació d’una porta blindada que disposa de pany de doble paletó consisteix a substituir l’antiga pany obsoleta i insegura per la nova pany europerfil d’alta seguretat a la mateixa porta sense necessitat de canviar-la.

Quan se substitueixi un pany vella de gossa i s’instal·li la nova pany de perfil euro, sempre anirà acompanyada d’una bombeta d’alta seguretat (anti-cops, anti-pick, anti-perforació, anti-extracció i sistema de clau no copiable controlat per duplicat de claus per targeta de seguretat), també s’incorpora un escut protector d’alta seguretat fabricat en acer que es col·loca a l’exterior de la porta per protegir la bombeta, a el mateix temps que el 90% de les vegades que aquest tipus de en les obres, el la maneta interior es reemplaça perquè l’ull del pany de l’antiga pany de doble paletó no seria adequat per a la nova pany amb l’ull del pany de perfil europeu.

Pany gorja per a portes blindades

En l’actualitat, les portes blindades ja no incorporen panys de doble paletó, només panys de perfil europeu d’alta seguretat. La nostra empresa pot certificar que aquest tipus de portes blindades són realment segures sempre que s’hagi actualitzat el pany i que compti amb una bombeta de llum d’alta seguretat i un escut protector d’acer, llavors la nostra empresa tindrà la màxima seguretat que la nostra empresa pot trobar en una porta.

La nostra empresa som especialistes en portes blindades, en la instal·lació, reparació i conversió de panys de doble paletó a panys d’alta seguretat de perfil euro amb més de 10 anys d’experiència en el sector manyà, ja són centenars de clients que han confiat en la nostra empresa perquè la nostra empresa solucioni el problema que van poder haver tingut a les portes blindades

Servei 24h-365 dies a l’any. La nostra empresa treballa a Barcelona i rodalies. Pressupostos gratuïts, la nostra empresa no cobra viatges ni visites. Tots els nostres treballs estan garantits per escrit.

«Servei Tècnic Instal·lar Reparar Canviar Pany gorges a Barcelona»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038