Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat

cerradura arcu 511 servicio tecnico 80x80 - Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat
Servei Tècnic Pany Arcu 511 de Seguretat
21 abril, 2020
serrallers mvm cerradura persianas 80x80 - Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat
MVM Model K-DF Bloqueig d’alta seguretat per persianes amb obertura des de dins i fora
3 junio, 2020
Mostrar tots
cilindro DS 15 800x480 - Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat

Es tracta d’una bombeta Bombin Puerta Ezcurra DS15. Característiques de Bombin DS15. Cilindre d’alta seguretat amb perfil europeu. Protecció frontal antitrició per passadors d’acer endurit.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Cilindre Ezcurra DS-15

Perfil anti-elecció a l’entrada de la clau. Cilindre de 6 pins amb doble ancoratge, superior i inferior, que aconsegueix uns nivells de seguretat molt elevats i permet infinites combinacions.

Apte per a tot tipus d’entrenaments. Disponible amb pom. 5 claus de llautó cromat reversibles. Àmplia gamma de mides i versions: cilindres de botó, semicilindres, microinterruptors, cilindres de doble embragatge, etc. Fabricació automàtica de les últimes tecnologies, instal·lacions de gran precisió i seguretat. Acabats: Llautó / cromat polit / níquel mat.

Servicio Tecnico Bombin Ezcurra DS 15 - Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretatLa nostra empresa ofereix un servei tècnic de panys de seguretat mecànica per a tot tipus de portes, essent l’únic propietari de la marca Ezcurra; de manera que la nostra empresa comercialitza els nostres panys només amb la marca Ezcurra. La marca Ezcurra compta amb una àmplia gamma de solucions de seguretat.

Un pany per a cada necessitat. Mono i punt múltiples. Sistema de bloqueig a diversos punts. Pany automàtic. Disponible versió anti-pànic o anti-targeta.

Els panys Ezcurra estan equipats amb un cilindre de seguretat Euro-perfil o amb un sistema Borja de doble acció, antivirus i escuts anti-extracció. Una àmplia gamma d’acabats amb alta resistència a la corrosió.

El cilindre Ezcurra DS15, també conegut com a cilindre de perfil europeu, és un dels cilindres de seguretat més importants instal·lats per serrallers Madrid als nostres panys, cosa que fa que el canvi d’un cilindre Ezcurra ds15 sigui una tasca molt senzilla que requereix poques eines per a la seva instal·lació. Actualment, la nostra empresa troba un gran nombre de bombetes o bombetes que es fabriquen sota els més estrictes estàndards de seguretat que eviten violar les portes dels lladres.

La marca Ezcurra fabrica productes de la màxima qualitat que garanteixen una protecció total, seguretat i un bon preu. Ezcurra és especialista en la fabricació de cilindres de perfil europeus que compleixen els més alts estàndards de seguretat. Aquest cilindre Ezcurra DS15 té 6 pins amb ancoratge doble a la part superior i inferior aconseguint alts nivells de seguretat.

Característiques de l’Ezcura DS15. Cilindre de seguretat amb perfil europeu. Apte per a tot tipus d’entrenaments. 5 claus de llautó cromat.

Àmplia gamma de mides i versions: cilindre amb pom, mig cilindre, doble cilindre d’embragatge, etc. Fabricació automàtica de les últimes tecnologies, instal·lacions de gran precisió i seguretat. Acabats de llautó, cromat brillant, cromat mat.

La nostra empresa ofereix un barret de bolera Ezcurra DS15 juntament amb un escut protector. Cal millorar els dos elements. El primer per la seva baixa protecció anti-bombes i anti-recollida. Els bolers Ezcurra DS-10 i DS-15 es consideren un dels més vulnerables a la tècnica de parament. Mentrestant, l’escut d’Ezcurra té una protecció contra l’atac al cos dels bolos i contra el trencament, tot i que generalment es recomana la seva substitució i millora. En moltes ocasions, aquest conjunt es sol muntar en un cos de bloqueig incrustat multipoint de certa qualitat.

La nostra recomanació per millorar la seguretat del bloqueig Ezcurra DS15 amb blindatge semiellat Ezcurra

Si els clients tenen aquesta combinació d’escut i barret de bolera, la nostra empresa recomana substituir l’escut per un blindat DISEC o un blindat INN.LOCK amb alta protecció contra atacs agressius i el barret de bolera amb un dels millors bolers de seguretat del mercat, amb la màxima protecció contra atacs tècnics com ara cops de porra, cops o impressió. Dins d’aquestes solucions, la nostra empresa disposa de diverses opcions que es mostren a continuació a la nostra empresa.

El mínim de seguretat per a la llar i l’oficina dels clients

Sens dubte, el major risc d’aquest conjunt és el barret de bolera amb seguretat EZCURRA DS10-DS15, a causa de la seva elevada vulnerabilitat a l’atac. Per tant, el mínim imprescindible per millorar la seguretat seria el reemplaçament d’aquest barret de bolera per un de gamma alta. A més, es proposa que el cilindre tingui protecció VdS BZ + per compensar l’elevada debilitat i debilitat de l’escut 425P.

Es proposen els bolers anti-bombament de seguretat d’alta gamma i VdS BZ +: INN.KEY SMART VdS BZ + COMPATIBLE EZCURRA o KABA EXPERT EXTREME PROTECTION SYSTEM en aquest cas específic, s’han de comprar els indicats com a compatibles Ezcurra, que incorporen l’escut especial del crani i la lleva de sèrie. terra per assegurar la compatibilitat amb aquests escuts i panys.

Les solucions més equilibrades per millorar la seguretat

El cilindre anti-bombament KABA EXPERT PLUS EXTREM i la instal·lació d’un blindatge DISEC BD280 ROK, es recomana el kit d’instal·lació. El cilindre anti-bombament INN.KEY SMART STANDARD i la instal·lació d’un blindatge INN.LOCK BASIC + SLIPPERY, es recomana el kit d’instal·lació.

Per què són aquestes combinacions? Perquè aquest escut protegeix de la majoria dels atacs agressius habituals i el bolerador ofereix una protecció molt elevada contra atacs tècnics a la bolera, com ara cops de mà o agafar-los. Pel que fa al cilindre, es considera que, en general, no caldria instal·lar un cilindre antigoteig amb protecció VdS BZ +, ja que la instal·lació de qualsevol dels escuts de l’empresa anterior preveu una protecció significativament superior a la certificació.

Les solucions més segures per a la llar i local dels clients

La seguretat del pany es pot millorar mitjançant la instal·lació d’un blindatge de protecció i del cilindre resistent a l’atac de les eines i també millorant la seguretat física del cilindre. anar més enllà, sent un salt qualitatiu important, amb l’escut de detecció precoç.

Cilindre anti-bombament KABA EXPERT PLUS EXTREM i instal·leu un blindatge DISEC BKS280 KRIPTON o protecció de detecció precoç. Cilindro antifúrmic i instal·leu un protector INN.LOCK PRO SLIPPERY o protecció de detecció precoç.

«Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038