Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes Barcelona

Els molls instal·lats a les portes solen ser de mala qualitat o massa petits per la mida, el pes o les característiques particulars de la porta. ¿El portal o l’oficina dels clients donen molt impacte quan els clients tanquen la porta? ¿Potser sempre roman obert?

La nostra empresa realitza la instal·lació de tancaportes per a tot tipus d’habitatges, locals i edificis. Truca’ns per a beneficiar-te del millor preu en molls per a portes a Barcelona.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Què és un molls de porta?

Muelles para Puertas 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaLa nostra empresa ofereix serveis per reparar mecanisme de tancaportes que es col·loca en superior de portes per evitar cops de porta recurrents. Els molls de l’tancaportes tenen una forma allargada i incorporen un braç de tancament articulat en forma de brúixola. També hi ha més opcions, com frontisses de retorn per molls per a portes batents o batents. Els passadors de retorn per molls, molls de braç o retenidors.

Els sistemes de molles per al tancament de portes es componen de dues parts: el molls, que actua com a mecanisme de tancament, i els dipòsits d’oli, que regulen la velocitat i tancament de l’cop final. És un mecanisme de tancament de porta que normalment es col·loca sobre de les portes per evitar cops recurrents. Solen tenir un cos allargat i incorporen un braç articulat normalment en forma de brúixola o corredissa. També hi ha més opcions per als mecanismes de tancament de portes, com frontisses de molls intern per RF, portes batents o batents. Molls de sòl encastats per a portes de vidre.

La col·locació dels molls de les portes per part d’un professional tindrà en compte diversos aspectes:

L’molls que s’instal·larà

Per triar el molls ideal per a la porta de el client, un manyà professional tindrà en compte aspectes importants com l’angle d’obertura de la porta o la força de l’molls, que pot oscil·lar entre 1 i 6 (de menor a major respectivament) i el que els clients ha d’anar d’acord a el pes o mida de la porta en qüestió. De vegades, per aconseguir una velocitat de tancament ajustable òptima, els clients també recorreran a altres qüestions, com com ajustar el molls, la posició d’instal·lació de l’molls o la posició de el braç de l’molls.

El calat i defectes de la porta

El tir és un problema solucionable, que es produeix entre la porta, el marc i la col·locació de les frontisses. El tir mai s’ha de resoldre augmentant la força de l’molls, ja que això ocultarà el problema i només resultarà en falles posteriors i dificultats en la regulació de la cursa final ajustable.

La nostra empresa ofereix serveis de mecanisme de tancaportes, mai s’inicia una instal·lació sense haver resolt en la mesura del possible els defectes existents, aconseguint així que portes que sempre ens han semblat problemàtiques es tanquin de forma suau i segura. Una instal·lació incorrecta, defectuosa en algun d’aquests punts, donarà lloc a problemes posteriors, contínues regulacions per tancar, cops molestos, etc. El nostre consell personal és que els clients treballin únicament amb professionals qualificats que proporcionaran als clients un habitatge o local d’alta qualitat i seguretat.

Tipus de molls de porta

cierrapuertas automatico 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaQuan els nostres professionals realitzen la instal·lació de molls o frens, primer examinen cada cas per establir tant el tipus de dispositiu necessari com els defectes que inicialment es poden veure a la porta. La nostra empresa només treballem amb molles de porta de la més alta qualitat, amb varietat de colors i resistències, per alt trànsit i per a portes de fins a 200 kg de pes. Consulti a un manyà professional per obtenir detalls sobre el mecanisme de tancament de porta ideal per a vostè.

Els tipus de molles de porta que utilitza la nostra empresa són Moll d’oli, Moll de retenció, Incrustacions de sòl, amb guia lliscant i Elèctric

El tipus de molles a triar, com ja ha comentat la nostra empresa anteriorment, dependrà de molts factors com, al mulle, la força, oa la porta, la mida, pes, la zona de col·locació d’aquest i altres característiques. com la dilatació de l’propi, frecs i defectes, vents presents a la zona i moltes altres peculiaritats.

Molls per a tot tipus de portes. la nostra empresa realitza la col·locació de molls per a portes o finestres de gran funcionalitat i alta qualitat.

Amb nosaltres, els clients poden instal·lar un moll per a qualsevol tipus de porta

La nostra empresa ofereix molls per a portes de qualsevol material i molls per a portes d’alumini, fusta, metall, ferro o vidre

La nostra empresa ofereix molls per tancar portes d’entrada i sortida de portal, de passada, d’exterior i de garatge.

La nostra empresa ofereix molls per obrir i tancar portes especials com portes automàtiques, tallafocs, portes blindades i portes de màxima seguretat.

PORTES QUE TANQUEN MOLLES Què són? i perquè serveixen On es poden instal·lar?

cierra puerta 7 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaLa nostra empresa parlarà dels diferents dispositius tancaportes que existeixen, quina és la seva funció principal, on es poden instal·lar, quins avantatges ens pot donar i tota la informació que la nostra empresa ha de saber sobre els ressorts tancaportes.

Aquests dispositius denominats “ressorts tancaportes” porten el nom de la funció que realitzen, que no és altra que tancar automàticament les portes que s’obren, és a dir, quan la nostra empresa empeny una porta per obrir-la, comptar amb aquest tipus de dispositiu s’encarregarà de tancar automàticament per si sol i fa que no ens preocupem de tancar-nos a l’entrar o sortir

Dins dels molls de tancaportes ha una gran diversitat de models i marques. A l’hora de triar un moll tancaportes apropiat per instal·lar a la porta que desitgi la nostra empresa, la nostra empresa ha de tenir en compte: el pes de la porta, les dimensions de la porta, la direcció en què s’obrirà (cap a fora o cap a endins), si estarà exposada a la intempèrie o en interiors, l’ús diari que se li donarà.

La nostra empresa ha de tenir clars tots aquests punts per poder triar el moll tancaportes adequat perquè quan la nostra empresa l’instal o el tingui instal·lat sigui realment un dispositiu que funcioni a el 100% i compleixi el seu objectiu sense problemes.

Hi ha multitud de molls per tancaportes, per a portes de ferro molt pesades de fins a 200 kg, portes d’alumini més lleugeres, portes interiors de fusta, portes de vidre, antigues portes de portal de fusta massissa de grans dimensions, portes tallafocs etc.

En l’actualitat, pràcticament el 100% dels molls de l’tancaportes estan homologats i compleixen amb la normativa, incorporant el sistema de doble regulació que permet ajustar la velocitat de desplaçament de 180 º a 15 º i de el cop final de 15 º a 0º nostra empresa pot ajustar segons les necessitats de la porta.

MOLLES DE TANCAMENT DE PORTA: FORÇA 3 – FORÇA 4 – FORÇA 5 i FORÇA juny

Els frens de retenció s’instal·len a portes que, per alguna raó, mai es tanquen correctament, ja sigui perquè la porta es va tancar massa o ni tan sols va tancar per complet. Aquest dispositiu ajudarà a tancar la porta de forma controlada sense tocar i assegurant el seu tancament total.

En portes d’ascensor, portes de garatge vianants, portes tallafocs, portes de portal, portes d’accés d’emergència, totes aquestes portes són molt comuns trobar aquest tipus de retenidor, per assegurar a el 100% el seu tancament total, ja que les conseqüències deixar obertes poden ser molt greus

4.7/5 - (4 votos)
Call Now Button644 721 038