Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes Barcelona

Els molls instal·lats a les portes solen ser de mala qualitat o massa petits per la mida, el pes o les característiques particulars de la porta. ¿El portal o l’oficina dels clients donen molt impacte quan els clients tanquen la porta? ¿Potser sempre roman obert?

La nostra empresa realitza la instal·lació de tancaportes per a tot tipus d’habitatges, locals i edificis. Truca’ns per a beneficiar-te del millor preu en molls per a portes a Barcelona.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Què és un molls de porta?

Muelles para Puertas 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaLa nostra empresa ofereix serveis per reparar mecanisme de tancaportes que es col·loca en superior de portes per evitar cops de porta recurrents. Els molls de l’tancaportes tenen una forma allargada i incorporen un braç de tancament articulat en forma de brúixola. També hi ha més opcions, com frontisses de retorn per molls per a portes batents o batents. Els passadors de retorn per molls, molls de braç o retenidors.

Els sistemes de molles per al tancament de portes es componen de dues parts: el molls, que actua com a mecanisme de tancament, i els dipòsits d’oli, que regulen la velocitat i tancament de l’cop final. És un mecanisme de tancament de porta que normalment es col·loca sobre de les portes per evitar cops recurrents. Solen tenir un cos allargat i incorporen un braç articulat normalment en forma de brúixola o corredissa. També hi ha més opcions per als mecanismes de tancament de portes, com frontisses de molls intern per RF, portes batents o batents. Molls de sòl encastats per a portes de vidre.

La col·locació dels molls de les portes per part d’un professional tindrà en compte diversos aspectes:

L’molls que s’instal·larà

Per triar el molls ideal per a la porta de el client, un manyà professional tindrà en compte aspectes importants com l’angle d’obertura de la porta o la força de l’molls, que pot oscil·lar entre 1 i 6 (de menor a major respectivament) i el que els clients ha d’anar d’acord a el pes o mida de la porta en qüestió. De vegades, per aconseguir una velocitat de tancament ajustable òptima, els clients també recorreran a altres qüestions, com com ajustar el molls, la posició d’instal·lació de l’molls o la posició de el braç de l’molls.

El calat i defectes de la porta

El tir és un problema solucionable, que es produeix entre la porta, el marc i la col·locació de les frontisses. El tir mai s’ha de resoldre augmentant la força de l’molls, ja que això ocultarà el problema i només resultarà en falles posteriors i dificultats en la regulació de la cursa final ajustable.

La nostra empresa ofereix serveis de mecanisme de tancaportes, mai s’inicia una instal·lació sense haver resolt en la mesura del possible els defectes existents, aconseguint així que portes que sempre ens han semblat problemàtiques es tanquin de forma suau i segura. Una instal·lació incorrecta, defectuosa en algun d’aquests punts, donarà lloc a problemes posteriors, contínues regulacions per tancar, cops molestos, etc. El nostre consell personal és que els clients treballin únicament amb professionals qualificats que proporcionaran als clients un habitatge o local d’alta qualitat i seguretat.

Tipus de molls de porta

cierrapuertas automatico 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaQuan els nostres professionals realitzen la instal·lació de molls o frens, primer examinen cada cas per establir tant el tipus de dispositiu necessari com els defectes que inicialment es poden veure a la porta. La nostra empresa només treballem amb molles de porta de la més alta qualitat, amb varietat de colors i resistències, per alt trànsit i per a portes de fins a 200 kg de pes. Consulti a un manyà professional per obtenir detalls sobre el mecanisme de tancament de porta ideal per a vostè.

Els tipus de molles de porta que utilitza la nostra empresa són Moll d’oli, Moll de retenció, Incrustacions de sòl, amb guia lliscant i Elèctric

El tipus de molles a triar, com ja ha comentat la nostra empresa anteriorment, dependrà de molts factors com, al mulle, la força, oa la porta, la mida, pes, la zona de col·locació d’aquest i altres característiques. com la dilatació de l’propi, frecs i defectes, vents presents a la zona i moltes altres peculiaritats.

Molls per a tot tipus de portes. la nostra empresa realitza la col·locació de molls per a portes o finestres de gran funcionalitat i alta qualitat.

Amb nosaltres, els clients poden instal·lar un moll per a qualsevol tipus de porta

La nostra empresa ofereix molls per a portes de qualsevol material i molls per a portes d’alumini, fusta, metall, ferro o vidre

La nostra empresa ofereix molls per tancar portes d’entrada i sortida de portal, de passada, d’exterior i de garatge.

La nostra empresa ofereix molls per obrir i tancar portes especials com portes automàtiques, tallafocs, portes blindades i portes de màxima seguretat.

PORTES QUE TANQUEN MOLLES Què són? i perquè serveixen On es poden instal·lar?

cierra puerta 7 2020 - Instal·lar Reparar Moll Porta Tancaportes Molls per Portes BarcelonaLa nostra empresa parlarà dels diferents dispositius tancaportes que existeixen, quina és la seva funció principal, on es poden instal·lar, quins avantatges ens pot donar i tota la informació que la nostra empresa ha de saber sobre els ressorts tancaportes.

Aquests dispositius denominats «ressorts tancaportes» porten el nom de la funció que realitzen, que no és altra que tancar automàticament les portes que s’obren, és a dir, quan la nostra empresa empeny una porta per obrir-la, comptar amb aquest tipus de dispositiu s’encarregarà de tancar automàticament per si sol i fa que no ens preocupem de tancar-nos a l’entrar o sortir

Dins dels molls de tancaportes ha una gran diversitat de models i marques. A l’hora de triar un moll tancaportes apropiat per instal·lar a la porta que desitgi la nostra empresa, la nostra empresa ha de tenir en compte: el pes de la porta, les dimensions de la porta, la direcció en què s’obrirà (cap a fora o cap a endins), si estarà exposada a la intempèrie o en interiors, l’ús diari que se li donarà.

La nostra empresa ha de tenir clars tots aquests punts per poder triar el moll tancaportes adequat perquè quan la nostra empresa l’instal o el tingui instal·lat sigui realment un dispositiu que funcioni a el 100% i compleixi el seu objectiu sense problemes.

Hi ha multitud de molls per tancaportes, per a portes de ferro molt pesades de fins a 200 kg, portes d’alumini més lleugeres, portes interiors de fusta, portes de vidre, antigues portes de portal de fusta massissa de grans dimensions, portes tallafocs etc.

En l’actualitat, pràcticament el 100% dels molls de l’tancaportes estan homologats i compleixen amb la normativa, incorporant el sistema de doble regulació que permet ajustar la velocitat de desplaçament de 180 º a 15 º i de el cop final de 15 º a 0º nostra empresa pot ajustar segons les necessitats de la porta.

MOLLES DE TANCAMENT DE PORTA: FORÇA 3 – FORÇA 4 – FORÇA 5 i FORÇA juny

Els frens de retenció s’instal·len a portes que, per alguna raó, mai es tanquen correctament, ja sigui perquè la porta es va tancar massa o ni tan sols va tancar per complet. Aquest dispositiu ajudarà a tancar la porta de forma controlada sense tocar i assegurant el seu tancament total.

En portes d’ascensor, portes de garatge vianants, portes tallafocs, portes de portal, portes d’accés d’emergència, totes aquestes portes són molt comuns trobar aquest tipus de retenidor, per assegurar a el 100% el seu tancament total, ja que les conseqüències deixar obertes poden ser molt greus

Què serveix Muelles Cierrapuertas?

Els muelles cierrapuertas són dispositius que es col·loquen a les portes per ajudar a tancar-les automàticament després que s’han obert. Aquests dispositius són comuns en edificis comercials, industrials i d’altres llocs on és important mantenir les portes tancades per raons de seguretat, eficiència energètica o per complir amb els codis de construcció.

Aquí hi ha algunes de les funcions i beneficis dels muelles cierrapuertas:

 1. Seguretat: Contribueixen a mantenir les portes tancades, evitant que es quedin obertes accidentalment i ajudant a prevenir l’entrada no autoritzada.
 2. Prevenció d’incendis: En molts casos, els muelles cierrapuertas són una part important dels sistemes de seguretat contra incendis, ja que ajuden a mantenir les portes tancades per prevenir la propagació del foc.
 3. Eficiència energètica: Mantenir les portes tancades ajuda a preservar la temperatura interior d’un edifici, contribuint a la eficiència energètica i a la reducció del consum d’energia per calefacció o refrigeració.
 4. Accessibilitat: Alguns muelles cierrapuertas estan dissenyats per facilitar l’obertura de les portes, cosa que pot ser especialment útil per a persones amb mobilitat reduïda o altres necessitats d’accessibilitat.
 5. Conformitat amb normatives: En molts llocs, les normatives de construcció i seguretat exigeixen l’ús de muelles cierrapuertas en certes situacions per garantir el compliment dels estàndards de seguretat i accessibilitat.

Els muelles cierrapuertas poden ser instal·lats en diferents tipus de portes, incloses les portes exteriors, les portes interiors i les portes cortafocs, segons les necessitats específiques de l’edifici o la instal·lació.

Com funciona Muelles Cierrapuertas?

Els muelles cierrapuertas funcionen mitjançant un sistema mecànic dissenyat per a tancar una porta automàticament després que s’ha obert. Hi ha diversos tipus de muelles cierrapuertas, però la majoria segueixen un principi bàsic de funcionament que implica l’ús de mòltes o altres mecanismes per generar força i controlar el moviment de la porta. Aquí tens una descripció general de com funcionen:

 1. Braç o mòlta: El component principal del muelle cierrapuertas és el braç o la mòlta. Aquesta part està connectada tant a la porta com al marc de la porta. Quan la porta s’obre, la mòlta es comprimeix o es mou en una posició que acumula energia.
 2. Força d’enclavament: Molts muelles cierrapuertas incorporen un mecanisme de força d’enclavament que impedeix que la porta es mogui massa ràpidament o es tanqui bruscament. Això és important per garantir la seguretat i per evitar danys a la porta o a les persones.
 3. Control de velocitat: Alguns models de muelles cierrapuertas disposen d’ajustos de velocitat per controlar la rapidesa amb què es tanca la porta. Això és útil per adaptar el muelle a diferents situacions i preferències.
 4. Vàlvules i mecanismes d’ajust: Els muelles cierrapuertas poden tenir vàlvules de control d’oli o altres mecanismes que permeten ajustar la força i la velocitat de tancament segons les necessitats específiques de l’ús de la porta.
 5. Retard en el tancament: En alguns casos, especialment en portes d’entrada principal, es pot configurar un retard en el tancament per permetre a les persones sortir amb comoditat abans que la porta es tanqui.

En resum, el muelle cierrapuertas acumula energia quan la porta s’obre i després la lliura controladament per tancar la porta de manera segura i eficaç. La diversitat de mecanismes i ajustos permet adaptar el funcionament del muelle a diferents situacions i requisits específics.

Quins serveis per a Muelles Cierrapuertas?

Els serveis relacionats amb els muelles cierrapuertas poden incloure la seva instal·lació, manteniment, reparació i ajustament. Aquí tens una descripció detallada dels serveis més comuns relacionats amb els muelles cierrapuertas:

 1. Instal·lació: Aquest servei implica la col·locació inicial del muelle cierrapuertas a la porta desitjada. És important que la instal·lació es faci correctament per garantir un funcionament eficient i segur.
 2. Manteniment preventiu: El manteniment preventiu és essencial per garantir que els muelles cierrapuertas segueixin funcionant de manera òptima. Això pot incloure la lubricació de les peces mòbils, la comprovació de la pressió del muelle, la verificació dels ajustos de velocitat i altres tasques que ajudin a prevenir problemes futurs.
 3. Reparació: En cas que un muelle cierrapuertas deixi de funcionar correctament o experimenti algun problema, es necessitarà un servei de reparació. Això pot incloure la substitució de peces danificades, la reparació de mecanismes interns o altres ajustos necessaris per a restaurar el funcionament adequat.
 4. Ajustament i calibració: Els muelles cierrapuertas poden requerir ajustos periòdics per mantenir un tancament suau i segur de les portes. Això pot implicar calibrar la velocitat de tancament, ajustar la força del muelle i realitzar altres modificacions per adaptar-se a les necessitats canviants.
 5. Substitució: En alguns casos, especialment quan un muelle cierrapuertas és antic o ha sofert danys irreparables, es pot recomanar la seva substitució per un model més modern i eficient.
 6. Serveis personalitzats: Algunes empreses de serveis relacionats amb muelles cierrapuertas poden oferir solucions personalitzades en funció de les necessitats específiques del client o de les característiques de l’edifici.

És important contractar professionals qualificats per realitzar aquests serveis, ja que una instal·lació inadequada o una reparació deficient poden afectar la seguretat i el rendiment dels muelles cierrapuertas.

Com els serveis instal·lació Molles Tancaportes?

Els serveis d’instal·lació de molles tancaportes es realitzen per professionals que tenen experiència en la instal·lació d’aquests dispositius. Aquí tens una descripció general de com poden funcionar aquests serveis:

 1. Inspecció inicial: El primer pas és una inspecció de la porta on es preveu instal·lar la mol·la tancaportes. Els professionals avaluaran la porta i el marc, i determinaran el tipus de mol·la tancaportes més adequat per a l’aplicació específica.
 2. Selecció del tipus de mol·la: Hi ha diversos tipus de mol·les tancaportes disponibles, incloent mol·les de braç, mol·les ocultes, mol·les aèries i altres. La selecció del tipus de mol·la dependrà de factors com el tipus de porta, la seva mida i la seva utilització.
 3. Mesuraments i ajustos: Després de la selecció de la mol·la, els professionals realitzaran mesuraments precisos per assegurar-se que la instal·lació sigui precisa. Ajustaran la mol·la per garantir que ofereixi la força necessària per tancar la porta de manera segura i eficient.
 4. Instal·lació de ferramentes: Es procedirà a la instal·lació de les ferramentes necessàries, incloent-hi la mol·la tancaportes, el braç o la mòlta, les plaques de muntatge i altres components. És essencial que tots aquests elements s’instal·lin correctament per garantir un funcionament òptim.
 5. Ajustos finals: Després de la instal·lació inicial, es realitzaran ajustos finals per assegurar-se que la mol·la tancaportes compleix amb els requisits específics del client i amb els estàndards de seguretat aplicables. Això pot incloure ajustar la velocitat de tancament, la força de la mol·la i altres paràmetres.
 6. Proves i demostració: Una vegada completada la instal·lació i els ajustos, els professionals realitzaran proves per assegurar-se que la mol·la tancaportes funciona correctament. També podrien proporcionar una demostració al propietari o al responsable de l’edifici sobre com utilitzar la porta amb la nova mol·la tancaportes.
 7. Consells d’ús i manteniment: Els professionals podrien oferir consells sobre com utilitzar adequadament la porta amb la nova mol·la tancaportes i proporcionar informació sobre el manteniment preventiu per maximitzar la vida útil i l’eficàcia de la mol·la.

És important contractar professionals qualificats i experimentats per garantir una instal·lació correcta i segura de molles tancaportes. Això ajudarà a prevenir problemes futurs i assegurarà un funcionament fiable del dispositiu.

4.7/5 - (4 votos)
644 721 038