Motorització de persianes barcelona

Motorització de persianes barcelona

La motorització de persianes, o el que coneixem com instal·lar persianes automàtiques, és una opció absolutament de moda, ja que són molt pràctiques i assequibles. Gràcies a les persianes motoritzades, no només hem millorat la qualitat de vida de la població en general, sinó que també han suposat un nou món per a les persones amb mobilitat reduïda.La motorització de persianes, o el que coneixem com instal·lar persianes automàtiques, és una opció absolutament de moda, ja que són molt pràctiques i assequibles. Gràcies a les persianes motoritzades, no només hem millorat la qualitat de vida de la població en general, sinó que també han suposat un nou món per a les persones amb mobilitat reduïda.

Perquè quan pensem en la motorització de les persianes de casa, no només entra en joc el factor estètic i decoratiu, per a això resulten clarament un al·licient. A més, ofereixen diferents graus d'automatització, el que permet trobar alternatives per a tots els gustos i butxaques.

Ja gairebé ni recordem les persianes manuals

La veritat és que les persianes manuals han quedat reservades per a finestres en propietats antigues. També en finques que han passat pocs anys des de la seva construcció. Avui dia, la majoria de persianes d'obra nova que s'instal·len, si el client s’ho pot permetre, són automàtiques i estan motoritzades.

Si hi ha un nínxol de població que s'ha vist veritablement beneficiat per l'arribada al mercat de les persianes motoritzades, aquest és el de les persones grans o amb mobilitat reduïda. Aquestes persianes suposen, sense cap mena de dubte, una opció més beneficiosa i que ajuda molt a aquest tipus de persones en el seu dia a dia.

Avantatges de la motorització de persianes

Les persianes automàtiques, que es recullen i s'estenen pressionant un botó, tenen una gran quantitat d'avantatges respecte a les persianes tradicionals.

1. Essent més complex el seu mecanisme, ofereixen una fiabilitat i durada bastant superior a les clàssiques, que es trenquen i s'embussen amb facilitat. A més, no només s'adapten en preu sinó, evidentment, en prestacions.

2. Perquè hi ha persianes motoritzades que es poden fins i tot programar, el que resulta beneficiós en diverses vessants:

- Per començar, hi ha nivells d'automatització et permeten estalviar i aprofitar tota la llum que entra a casa teva mitjançant la programació d'accions. És a dir, pots configurar-la a l'hivern o a l'estiu perquè s'aixequin quan tu vulguis gaudir del sol.

- Aquesta funció de programació que permet a la persiana pujar o baixar quan tu hagis triat, sense necessitat que facis res, ni tan sols que estiguis present, és un gran repel·lent de lladres que s'aprofiten quan no hi ha ningú a casa, ja que això simula la presència de gent a l'interior de l'habitatge.

- Un altre avantatge de les persianes motoritzades és que qualsevol persiana es presta a ser automatitzada. No importa que sigui de metall, de fusta o de PVC, simplement això farà que variï la potència que requereix el motor.

- Pots automatitzar les persianes d'un habitatge en una inversió a la mida de les necessitats i possibilitats de cada client. Com hem dit, hi ha persianes des programables, fins automàtiques de botó, i dins d'aquest gènere, una àmplia gamma que s'adapta a la butxaca de qualsevol.

Les persianes, motoritzades o manuals, són un element força important en el conjunt de l'habitatge. En conseqüència, haurem de prestar-li l'atenció que mereix, ja que d'això dependrà que ens puguem protegir del sol, aprofitar la seva llum o donar-nos privacitat.

Amb aquests avantatges queda clar que l'automatització de les persianes d'un habitatge, sempre que es pugui, és l'opció més adequada.

644 721 038