Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

cerradura de borjas 80x80 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona
Servei Tècnic Canviar Pany de Borges per Bombin a Barcelona
18 enero, 2021
rejas para ventanas 10 2021 80x80 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona
Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres
29 octubre, 2021
Mostrar tots
cerradura inceca 1200x480 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

Som serrallers experts en canviar, instal·lar i reparar tots els tipus i models de Panys Inceca. Demani pressupost gratis i sense cap compromís.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Canviar Pany de Inceca a Barcelona

Lliurem a domicili l’estudi i pressupost gratuït de reparació o instal·lació de qualsevol pany Inceca d’alta seguretat. Instal·lem amb materials originals en tots els problemes de seguretat a casa a barcelona província. Serrallers especialistes en serveis de serralleria 24 hores a barcelona.

Realitzem tots els serveis de reparació, instal·lació i pressupost de panys Inceca d’alta seguretat a domicili. En dia i hora el mateix dia de l’encàrrec de el servei de serralleria.

Servei Serralleria tot els tipus de panys Inceca a Barcelona

Si té qualsevol incidència amb el seu pany Inceca d’alta seguretat, truqui’ns i busqueu atenció, un tècnic hi és per estudiar la seva assumpte i presentar-li la solució definitiva perquè el seu pany inceca acabi funcionant correctament.

Truqui’ns i un manyà qualificat, l’ajudarà a canviar, obrir o reparar el seu pany amb GARANTIA i PRESSUPOST GRATIS.

Especialistes en la instal·lació i reparació panys Inceca a Barcelona

cerradura inceca 303 cromada llave sola 80x120x30 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

Som especialistes en la instal·lació i reparació de tot tipus de panys Inceca, forrellats i bombetes. La nostra empresa treballa en els millors marques de panys. Els nostres serrallers solucionarà problemes a clients que tenen difilcultad de trobar panys que ja no es comercialitzen o escassegen al mercat, o solucionar el problema que certes panys requereixen coneixements molt precisos per a reparar-les, instal·lar-les o canviar-les per una de nova.

Quan els nostres clients té problemes amb el seu pany. Els nostres serrallers li donem la millor solució, demani pressupost gratuït i l’assessorarem de la millor solució per al seu problema.

Panys INCECA a Barcelona

SERRALLERS professionals amb experiència en: Obertura de tot tipus de portes i panys. Reparació i instal·lació de bombetes i panys de seguretat.
Servei tècnic i canvi de cilindres. Venda, Reparació i Instal·lació de portes cuirassades. Instal·lació i reparació de persianes plàstiques i metàl·liques

Treballs de SERRALLERIA de confiança: Treballem amb les millors marques de panys de seguretat. Servei normal o urgent les 24 hores. Serrallers autònoms amb àmplia experiència. Reparacions garantides. Pressupost sense compromís

PANY DE SOBREPOSAR INCECA 303 AMB POM INTERIOR

Pany d’alta seguretat INCECA de sobreposar disponible en 2 colors, una de les panys més segures gràcies al seu sistema antipalanca i reforços interns. Escut de llautó massís agafat a l’interior amb 4 cargols d’acer.

Característiques de INCECA 303: Anti-trepant, Anti-bumping, Anti-trencament, Anti-palanca, Anti-extracció, Clau Inceca plana, Pom interior i Cilindre de 55mm.

Pany inceca 312 clau plana cromada

Pany de sobreposar de tres punts cop i clau.

Característiques: Inclou barres 1,10 m. 3 punts d’ancoratge. Contrapalanca. Cop i clau. Doble cilindre. Mà dreta. Cromada. Escut de llautó massís fixat a l’interior per 4 cargols. Cilindre de seguretat INCECA. Protecció per casquet giratori anti-presa. Entrada de clau temperada. Inclou 5 claus. Tipus de clau INCECA plana.

«Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038