Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

cerradura de borjas 80x80 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona
Servei Tècnic Canviar Pany de Borges per Bombin a Barcelona
18 enero, 2021
rejas para ventanas 10 2021 80x80 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona
Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres
29 octubre, 2021
Mostrar tots
cerradura inceca 1200x480 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

Som serrallers experts en canviar, instal·lar i reparar tots els tipus i models de Panys Inceca. Demani pressupost gratis i sense cap compromís.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Canviar Pany de Inceca a Barcelona

Lliurem a domicili l’estudi i pressupost gratuït de reparació o instal·lació de qualsevol pany Inceca d’alta seguretat. Instal·lem amb materials originals en tots els problemes de seguretat a casa a barcelona província. Serrallers especialistes en serveis de serralleria 24 hores a barcelona.

Realitzem tots els serveis de reparació, instal·lació i pressupost de panys Inceca d’alta seguretat a domicili. En dia i hora el mateix dia de l’encàrrec de el servei de serralleria.

Servei Serralleria tot els tipus de panys Inceca a Barcelona

Si té qualsevol incidència amb el seu pany Inceca d’alta seguretat, truqui’ns i busqueu atenció, un tècnic hi és per estudiar la seva assumpte i presentar-li la solució definitiva perquè el seu pany inceca acabi funcionant correctament.

Truqui’ns i un manyà qualificat, l’ajudarà a canviar, obrir o reparar el seu pany amb GARANTIA i PRESSUPOST GRATIS.

Especialistes en la instal·lació i reparació panys Inceca a Barcelona

cerradura inceca 303 cromada llave sola 80x120x30 - Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona

Som especialistes en la instal·lació i reparació de tot tipus de panys Inceca, forrellats i bombetes. La nostra empresa treballa en els millors marques de panys. Els nostres serrallers solucionarà problemes a clients que tenen difilcultad de trobar panys que ja no es comercialitzen o escassegen al mercat, o solucionar el problema que certes panys requereixen coneixements molt precisos per a reparar-les, instal·lar-les o canviar-les per una de nova.

Quan els nostres clients té problemes amb el seu pany. Els nostres serrallers li donem la millor solució, demani pressupost gratuït i l’assessorarem de la millor solució per al seu problema.

Panys INCECA a Barcelona

SERRALLERS professionals amb experiència en: Obertura de tot tipus de portes i panys. Reparació i instal·lació de bombetes i panys de seguretat.
Servei tècnic i canvi de cilindres. Venda, Reparació i Instal·lació de portes cuirassades. Instal·lació i reparació de persianes plàstiques i metàl·liques

Treballs de SERRALLERIA de confiança: Treballem amb les millors marques de panys de seguretat. Servei normal o urgent les 24 hores. Serrallers autònoms amb àmplia experiència. Reparacions garantides. Pressupost sense compromís

PANY DE SOBREPOSAR INCECA 303 AMB POM INTERIOR

Pany d’alta seguretat INCECA de sobreposar disponible en 2 colors, una de les panys més segures gràcies al seu sistema antipalanca i reforços interns. Escut de llautó massís agafat a l’interior amb 4 cargols d’acer.

Característiques de INCECA 303: Anti-trepant, Anti-bumping, Anti-trencament, Anti-palanca, Anti-extracció, Clau Inceca plana, Pom interior i Cilindre de 55mm.

Pany inceca 312 clau plana cromada

Pany de sobreposar de tres punts cop i clau.

Característiques: Inclou barres 1,10 m. 3 punts d’ancoratge. Contrapalanca. Cop i clau. Doble cilindre. Mà dreta. Cromada. Escut de llautó massís fixat a l’interior per 4 cargols. Cilindre de seguretat INCECA. Protecció per casquet giratori anti-presa. Entrada de clau temperada. Inclou 5 claus. Tipus de clau INCECA plana.

«Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona»

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Call Now Button644 721 038