Servei Tècnic Pany Arcu 511 de Seguretat

cerraduras dierre 80x80 - Servei Tècnic Pany Arcu 511 de Seguretat
Servei tècnic instal·lació Panys Dierre
17 febrero, 2020
cilindro DS 15 80x80 - Servei Tècnic Pany Arcu 511 de Seguretat
Servei Tècnic Cilindre Ezcurra DS-15 bombí de seguretat
22 mayo, 2020
Mostrar tots
cerradura arcu 511 servicio tecnico 1200x480 - Servei Tècnic Pany Arcu 511 de Seguretat

En molts casos, el pany és el punt més feble d’una porta, per tant, la millor manera d’augmentar el nivell de seguretat d’una porta és col·locar una bona pany que sigui resistent als intents d’obertura forçada.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Pany de seguretat Arcu 511

Un dels mètodes de forçament més comuns és el palanquejament, que simplement separa la porta de el marc, trencant-o doblegant i fent-ho inútil.

Aquest mètode és especialment efectiu en portes de fusta o amb panys de baix nivell, però, una excel·lent manera de tractar aquest mètode és instal·lar un pany multipunt, que té una gran resistència a aquests atacs.

cerradura arcu 511 - Servei Tècnic Pany Arcu 511 de SeguretatUna de les panys que ha presentat més resistència a aquest tipus d’atac ha estat la Arcu A511-45 i A511-45CIL, de manera que parlarem una mica més sobre les seves característiques principals.

Disseny de Pany Arcu 511

En molts casos, el factor que més determina la resistència de la porta per a aquests atacs és el material de la porta, però, la millor manera de resistir un atac és evitar-ho per complet.

El nostre tècnic de Arcu s’ha adonat d’això, pel que ha inclòs en el seu disseny un sistema antipalanca en forma de L i O. A l’ésser una peça sòlida unida al pany, té un gran adherència en tot el costat de la porta , de manera que serà pràcticament impossible treure la peça.

Els professionals de Serrallers de Viladecans, als que pot trobar a través d’aquest enllaç, afirmen que a més, el seu front té un bon nivell de protecció al front, ja que, en aquest cas, té forma de Z, segellant completament qualsevol obertura entre el marc i porta.

Subjecció de Pany Arcu 511

Tot i que el disseny de la protecció antipalanca és de gran importància, la fixació de la porta a el marc també és important, i fins i tot pot ser el factor que marca la diferència entre una porta que és vulnerable i resistent a aquest mètode.

Per aquesta raó, els bloquejos multipunt es destaquen quan es tracta de resistència contra el palanquejament. I, en aquest cas, aquest pany té 9 pestells en el seu costat.

Els seus pestells principals mesuren 20 mm de longitud i 18 mm de diàmetre, mentre que els pestells secundaris (col·locats a la part superior i inferior) tenen 30 mm de llarg i 16 mm de diàmetre.

Claus de Pany Arcu 511

Anteriorment, només existia el model A511-45, en què només tenia la possibilitat de triar claus tipus clau de metall cromat amb un cap de plàstic. Com en el següent model, quants amb 5 tecles?

No obstant això, aquest tipus de panys s’ha tornat vulnerable amb l’aparició de la clau màgica, que pot obrir qualsevol pany de borja en uns minuts, pel que han optat per llançar una nova versió d’aquest model, la A511-45CIL.

Això deu el seu nom a el fet que el seu mecanisme intern és cilíndric, d’aquesta manera més segur que el model anterior, però, aquesta no és simplement una clau cilíndrica ordinària, ja que la seva clau està codificada, el que la fa més resistent a cops i pics.

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038