Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres

cerradura inceca 80x80 - Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres
Servei tècnic Inceca de serralleria 24 hores a Barcelona
29 enero, 2021
puertas blindadas y acorazadas 80x80 - Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres
Diferències entre Portes Blindades i Portes Cuirassades
16 mayo, 2022
Mostrar tots
rejas para ventanas 10 2021 - Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres

Descobreix el nostre ampli catàleg de reixes per a finestres. Selecciona la reixa de seguretat per a finestres que més s’ajusti a les teves necessitats tant funcionals com estètiques i, un cop a la fitxa tècnica, indica’ns les mesures exactes per realitzar la comanda a mida.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres

No esperis més i fes la teva comanda com més aviat millor. Durant l´estiu els terminis de lliurament poden variar.

Si tens dubtes sobre com mesurar els buits per col·locar les reixes per a finestres de casa teva t’oferim el nostre tutorial per mesurar correctament. Si ja has adquirit algun dels nostres productes i no saps com muntar-lo et donem la possibilitat d’aprendre al nostre tutorial per muntar la teva reixa.

Reixes per a finestres modernes

Les reixes modernes per a finestres us ofereixen un estil més avantguardista al vostre habitatge. Fabricades amb bastidors d’angle i un entramat interior en diferents formes i models, són un sistema de seguretat que es pot convertir en un element de decoració central al seu espai.

Igualment, l’acabat de les reixes per a les finestres és amb pintura al forn, que ofereix més resistència a la corrosió i la instal·lació es realitza amb cargols de seguretat.

Reixes de seguretat per a finestres

Les reixes per a les finestres a més de ser un sistema dissuasori i de seguretat, ofereixen un toc personal i distingit per a la seva vivenda o xalet.

Fabricades amb bastidors d’angle, platines perforades, amb barrots massissos rodons o quadrats. Les podeu triar entre fixes o abatibles de dues o més fulles, totes amb pintura al forn i en el color que vulgueu.

Disposa d’infinitat de models per triar. A continuació us en mostrem alguns, però si teniu alguna idea personal us donarem pressupost sense compromís.

rejas para ventanas - Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres

Reixes de forja per a finestres

Les reixes de forja per a finestres o d’acer forjat ofereixen un nivell de seguretat molt alt, ja que el metall forjat és més fort i dúctil que el metall fos. Recordem que la forja és el procés pel qual, es modela el ferro mitjançant l’aplicació de calor, i en aquest procés, el metall resultant és més fort i dúctil que el metall fos, mostrant a més, més resistència a la fatiga i al impacte.

Avui dia, es poden combinar motius clàssics com poden ser macolles o rosetes de ferro colat, soleres, platines amb dibuixos, etc, o si ho desitja amb altres de més moderns, per donar solucions elegants i totalment personalitzades.

Totes les reixes castellanes van pintades al forn al color que desitgi i la instal·lació es realitza amb cargols de seguretat.

Reixes d’estil anglès

Les reixes d’estil anglès donen un toc de distinció al vostre habitatge o xalet. Es poden fabricar de diferents formes i models: en platina de 40×5 mm, amb barrots massissos de 16 mm, amb una solera al sòcol, i sempre amb el bastidor solapat per cobrir els possibles defectes del buit.

Les reixes angleses es poden fabricar fixes o abatibles, d’una o diverses fulles, depenent de l’espai existent al vostre habitatge o de les vostres necessitats, i totes se subministren pintades al forn en el color de la carta Ral que més us agradi. La instal·lació es realitza amb cargols de seguretat inviolables.

Reixes mallorquines de seguretat

Les reixes mallorquines són una manera de protegir les finestres i les portes del seu habitatge d’una manera pràctica i alhora una solució elegant i funcional.

Fabricades en acer o acer galvanitzat, les reixes mallorquines són molt utilitzades a les zones on les inclemències del temps són molt severes, actuant com a barrera contra el fred i la calor, a més de preservar la seva intimitat.

Aquí us mostrem alguns models perquè pugueu triar la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Més seguretat amb reixes de finestres

La teva seguretat i els teus teus sempre serà el més important. Per ello, el teu hogar ha d’estar reforçat amb les més increïbles, forts i ben dissenyades reixes per a finestres. El nostre objectiu és oferir un producte de qualitat, amb alts estàndards des del que s’ha dissenyat fins que ens col·loquem al teu hogar.

Quan fabriquem reixes de ferro per a finestres, cada peça la fem pensant en que durà molts anys, brindant el suport i la tranquil·litat que mereix No importa quin tamany i forma volem les vostres finestres, nosaltres els fems!

El nostre equip està format per mestres del ferro i cerrajeros experts, la terminació i la instal·lació de cada un dels nostres productes es porta a terme un camí de forma impecable, com si es tracta d’un art. Per suposat, respectant els desitjos del client. Pots sol·licitar un pressupost contactant ara mateix amb nosaltres, responem el més ràpid possible.

¿Per què és millor demanar un pressupost amb nosaltres?

– Si no tens cotxe, t’estalvies despeses de transport
– No se interpondrá en el teu pla del dia
– Pots realitzar-lo des del teu treball
– Coneix el preu del producte amb només fer una trucada o enviar un correu

Ens posem passió al que fem, ens fem un disseny sofisticat, elegant, i en ocasions, atrevides. Si no voleu perdre la llibertat que us ofereix una finestra al vostre hogar, però voleu mantenir la seguretat, llavors heu de conèixer la nostra àmplia gamma de reixes abatibles.

«Rejas para Ventanas Reixes per a Finestres»

4.2/5 - (4 votos)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038