Contacte

Reixes de Ballesta Barcelona

cerradurasbarcelona 80x80 - Reixes de Ballesta Barcelona
¿Com millorar la seguretat de casa meva?
8 septiembre, 2017
cerradura1 80x80 - Reixes de Ballesta Barcelona
Canviar pany bombin porta barcelona
3 septiembre, 2019
Mostrar tots
rejas local 1 1 800x480 - Reixes de Ballesta Barcelona

Les reixes barcelona serveixen per protegir la nostra casa o bé negoci de riscos i assaltants procedents de l’exterior. De totes les classes de reixes, les de ballesta barcelona són de les millors opcions tant per la seguretat que ofereixen, com per la seva simple instal·lació i nul manteniment.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Reixes de ballesta barcelona

Les reixes de ballesta compten amb un seguit d’avantatges que enumerarem ara, de la mateixa manera que intentarem il·lustrar-per tal que, en el cas que hagis de protegir alguna propietat amb una reixa, facis la resolució més encertada.

Per saber si una reixa de ballesta és el factor que ens cal per protegir la nostra residència o bé negoci, tindrem present una sèrie de factors com l’espai que hem de protegir, la zona en la qual estarà instal·lada i les condicions ambientals a les que serà exposada.

En veritat, no és desencertat meditar en instal·lar reixes amb dissenys nous que li donaran un toc personal a les finestres o bé que poden conjuntar amb la resta d’elements de la testera. En qualsevol cas, l’essencial és triar el model de reixes que ens deixi prosseguir el disseny i estil de decoració de la resta de la residència. Per si de cas no has quedat completament persuadit que fa a les reixes de ballesta, ara anem a explicar-te les seves primordials avantatges:

• No necessiten manteniment algun
• Estan fabricades en materials resistents
• Són molt simples de doblegar tant en el moment de tancar-les, com quan es vol tenir-les obertes
• En comptes de cadenats marxen amb un pany pròpia, que podem trobar en nivells diferents de seguretat
• Es s’adapten a les teves necessitats, ja que pots localitzar reixes de ballesta de molts diferents mides
• No impedeixen l’entrada de llum i corrents d’aire a la casa
• Necessiten un espai d’instal·lació petitíssim
• Compten amb rodaments de qualitat que et assisteixen en el moment de plegar
• Pots escollir el color que més t’agradi per tal que combini amb la resta d’elements al costat dels que es troba instal·lada

Bé. Tornem al nostre tema. Com bé saps, les reixes de ballestes són segures i fortes, ja que són elaborades en perfil d’acer de gran resistència i fortalesa. Són la forma ideal de protegir les teves negocis, cases, terrasses, àtics, habitatges rurals, cellers, magatzems etc.

Tenint en compte la importància del tema, coneguem una mica més d’aquestes meravelloses reixes que ens aporten seguretat i tranquil·litat. Les reixes de ballesta són denominades per alguns com reixes de tisora. Es caracteritzen per ser multi-funcionals, per tenir obertura total, la qual cosa les fa invisibles a la vista de l’públics, això quan són utilitzades en locals comercials oberts totalment a el públic en les hores diürnes.

Ara suposem, que l’espai en on vols instal·lar una reixa de seguretat addicional, no et permet col·locar una persiana enrotllable com les que habitualment tenen una bona part dels establiments de comerç al nostre país.

Les reixes de ballesta són la solució ideal per a aquests casos, així com per als habitatges o locals que romanen desocupats una bona part de l’any, o per a aquells habitatges o locals ubicats en plantes baixes, ja que tenen molts beneficis a saber:

BENEFICIS DE LA REIXES DE BALLESTA:

1- ESPAI: Les reixes de ballesta no redueixen l’espai d’ingrés a l’immoble que estan protegint. Quan estan obertes, són invisibles per al els visitants de el lloc.

2- SEGURETAT: Gràcies a el material amb què es fabriquen, i als seus perfectes acabats, aquestes reixes es constitueixen en la solució ideal per augmentar la seguretat de la llar o de el comerç. Fins i tot si s’instal·len com a complement d’altres solucions com ara les persianes enrotllables.

3- ESTETICA: les reixes de ballesta, s’acomoden en forma perfecta amb la façana en la qual van a ser incrustades, de manera que l’embelleixen i enriqueixen. REIXES BARCELONA, ofereix als seus clients, gran varietat de colors, en diversos to, i bells dissenys.

4- FACILITAT D’INSTAL·LACIÓ: No cal emprendre canvis en l’estructura de l’immoble per instal·lar les reixes de ballesta. Aquestes es cargolen directament en la paret de la façana, utilitzant els anomenats cargols de cap inviolable. Aquest tipus de reixes no estan dissenyades per ser desmuntades, una raó més perquè, amb elles, gaudim de seguretat, sense obstruir la visibilitat exterior.

5- ADAPTABILITAT: Són elaborades a la mida de el lloc on han de ser instal·lades. Abans de ser col·locades, ja han estat pintades, amb materials anti oxidació, el que augmenta el seu període de vida útil. Els colors són definits pel client, tenint en compte que hi hagi harmonia amb els existents a la façana de l’immoble en què van a ser instal·lada.

Malgrat el comuns que s’han tornat aquest tipus de reixes de seguretat, sobretot en els negocis de les grans ciutats, algunes persones no tenen claredat total sobre el que són les reixes de ballesta, la utilitat que puguin prestar i el que poden o no aportar aquests dispositius. És per això que, per complementar encara més la informació subministrada en aquest text, els portem una sèrie de preguntes freqüents sobre el tema que ens ocupa. Les reixes de ballesta:

Com funciona una reixa de ballesta? Bàsicament una reixa de ballesta, la componen dues fulles de metall, plegadizas, que es retreuen i s’expandeixen a la nostra voluntat. A la pràctica, recollir-les i estirar-les és una operació fàcil.

Reixes locals comercials

Només s’han d’usar en locals comercials? No. Les reixes de ballesta avui dia, són instal·lades tant en el comerç, com en habitatges urbans i rurals, en terrasses, cellers, finestres ubicades en plantes baixes, i en general en tots aquells immobles que són susceptibles de ser assaltats o robats en absència dels seus propietaris.

Que tan resistents són? En general es consideren un mètode de protecció molt més eficient que les persianes d’alumini. Les reixes de ballesta són fabricades en acer endurit, i instal·lades amb cargols de seguretat de cap inviolable. Per tot l’anterior podem considerar que són molt resistents.

Només puc instal·lar reixes de ballesta en determinats llocs? Pots instal·lar-les en portes, finestres, vidrieres, comercials o residencials. Així mateix pot tenir reixes de ballesta, en forma simultània amb una persiana enrotllable, o amb una porta giratòria. Només has de tenir precaució d’escollir colors i dissenys que facin joc amb la façana on les vas a ubicar.

5/5 - (2 votos)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038