Contacte

LLOCS ANTIOKUPAS DE SEGURETAT – SERVEI A BARCELONA I PROVÍNCIA

cerradura1 80x80 - LLOCS ANTIOKUPAS DE SEGURETAT - SERVEI A BARCELONA I PROVÍNCIA
Canviar pany bombin porta barcelona
3 septiembre, 2019
persianas metalicas 1 80x80 - LLOCS ANTIOKUPAS DE SEGURETAT - SERVEI A BARCELONA I PROVÍNCIA
Reparació Instal·lació Persianes Metàl·liques Barcelona
29 noviembre, 2019
Mostrar tots
llaves por dentro 767x480 - LLOCS ANTIOKUPAS DE SEGURETAT - SERVEI A BARCELONA I PROVÍNCIA

Amb la crisi econòmica que plaga el nostre país i la majoria de les parts, s’ha produït una situació complicada. Moltes persones són víctimes de desnonaments i es veuen al carrer. Va resultar que, tot i ser un problema de llarga durada, els nivells d’ocupació il·legal de cases i establiments s’han disparat. És el que es coneix amb el nom de “moviment d’atzaroles”.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

De la mateixa manera i segurament el nombre de robatoris i robatoris d’habitatges i locals comercials està augmentant en els darrers temps. Vull oferir-vos solucions efectives i funcionals tant per a la vostra llar com per a la vostra empresa o casa segona. Parlem de panys anti-squat i panys antirrobo amb claus de seguretat.

INSTAL·LACIÓ DE BLOC DE SEGURETAT 24 HORES

En qualsevol moment puguem tenir algun problema amb els panys de casa nostra; és possible que haguem sortit tard i quan hem tornat a casa s’hagi fet malbé quan hem tornat la clau, pot ser que les claus s’hagin perdut o pitjor, hem trencat el pany.

En molts casos, podem accedir a un servei d’instal·lació de panys de seguretat 24 hores. El nostre equip de serrallers us oferim un servei molt especial per instal·lar els panys que desitgeu, independentment del sistema de seguretat que necessiteu.

Característiques del servei d’instal·lació de panys de seguretat 24 hores

Instal·lació adaptada a qualsevol porta, independentment del nivell de seguretat del pany que tractem, podem fer-ho. Treballem amb qualsevol tipus de porta, des d’aquestes senzilles, metàl·liques, blindades, panys sobre persianes, inclinacions, etc.

Instal·lació, reparació o substitució de cilindres de seguretat. Els cilindres de seguretat seran el primer element al qual aniran els lladres, per la qual cosa s’hauria de reforçar per evitar problemes. Si teniu el mateix bloqueig durant molt de temps, instal·larem noves bombetes de seguretat, fent-lo molt més segur. També ens encarreguem de la reparació de la mateixa o de la substitució si cal.

Poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client per poder-vos donar els consells que busqueu en qualsevol moment. Protegiu la vostra llar ara mateix amb els nostres serveis.

Panys i bombetes Anti Okupas

Els panys anti-squat, de la mateixa manera que els panys antirrobo, estan especialment dissenyats per reforçar i resoldre el problema de vulnerabilitat que tenen la majoria dels panys que, de sèrie, s’instal·len a les portes tant dels habitatges com dels establiments comercials. L’especial d’aquests panys és que les seves bombetes de seguretat han estat fabricades per evitar intrusions il·legals mitjançant qualsevol sistema existent ja sigui mitjançant un sistema d’extinció, extracció de bombetes, ús de piquetes i altres mètodes utilitzats pels intrusos.

Els panys antiokupas, a més de reforçar-se per evitar trencaments, també aconsegueixen que la tècnica d’abordatge, és a dir, un mètode dissenyat per obrir un pany sense necessitat de forçar-lo. No es poden obrir amb exercicis ni esculls, les tècniques més utilitzades pels lladres per entrar a casa dels altres.

puertas acorazadas - LLOCS ANTIOKUPAS DE SEGURETAT - SERVEI A BARCELONA I PROVÍNCIA

BOMBINES / CILINDRES DE SEGURETAT CILINDRES D’ALTA SEGURETAT I PROTECCIÓ ANTICRUPADA CILINDRES / CILINDRES KABA

Els robatoris que entren a cases, botigues i oficines són cada cop més freqüents per la qual cosa es venen cada vegada més bolers de gran seguretat. Per defensar-nos dels intrusos, el primer és la instal·lació d’una bombeta de seguretat preparada per a cadascun dels diferents tipus de maneig que fan servir els lladres per obrir portes.

Per desconeixement o perquè no se us informava, tingueu instal·lada una bombeta estàndard a la vostra porta que no garanteixi prou seguretat perquè no se us introduirà a la llar.

La gamma de cilindres KABA ofereix la més avançada tècnica de «ESTREME PROTECTION SYSTEM» que protegeix la porta davant de tot tipus de manipulació.

BOMBINES / CILINDRES AMB ANTIC BREAK, EXTRACCIÓ, FORAT I RESISTÈNCIA DE BOMBATGE

Cilindres que tenen una doble barrera de reforç davantera i 3 barres creuades d’acer d’alta qualitat per proporcionar la màxima protecció i seguretat.

Agulles anti-foradatge, fixació contra l’eliminació del rotor, barres d’acer contra la torsió del cilindre, sistema anti-bombament.

PANYS DE SEGURETAT AMB BARRES

També cal destacar que els panys antirobatori amb què comptem disposen de diversos punts d’ancoratge inclosos, és clar, aquells que van a terra. Aquesta és una sofisticada evolució de les clàssiques panys de barres que, de forma molt comú, poden trobar-se en la majoria de portes blindades i que ofereixen una dosi extra de seguretat i fiabilitat.

CILINDRES / BOMBINS DE SEGURETAT PER A PORTES BLINDADES

Com que ja hem fet referència a les portes blindades, ja que són les que s’instal·len a la majoria de llars, volem afegir que, per això, els lladres i okupes han polit les seves tècniques amb l’objectiu de fer-les més efectives. A més, ja que la majoria d’elles no disposen de claus de seguretat, cilindres antirobatori ni de panys antirobatori, tots els dies es produeixen infinitat de robatoris i ocupacions il·legals, cosa que podria evitar-se, de forma molt senzilla, només amb instal lar un d’aquests dispositius.

En definitiva, com has pogut comprovar, el problema de les ocupacions il·legals i dels robatoris en llars és cada vegada més greu. A més, està clar que no hi ha res més important que la teva seguretat i la dels teus, per la qual cosa instal·lar panys anti okupes o antirobatoris és una cosa que, per la seva senzillesa i efectivitat, hauries de dur a terme. I és que aquesta és l’única manera que puguis evitar ensurts i successos desagradables sobre els teus propietats.

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038