Contacte

Alarmes i seguretat anti okupes La millor manera de protegir la teva casa o comerç

persianas metalicas 1 80x80 - Alarmes i seguretat anti okupes La millor manera de protegir la teva casa o comerç
Reparació Instal·lació Persianes Metàl·liques Barcelona
29 noviembre, 2019
cerraduras dierre 80x80 - Alarmes i seguretat anti okupes La millor manera de protegir la teva casa o comerç
Servei tècnic instal·lació Panys Dierre
17 febrero, 2020
Mostrar tots
PuertasAntiOkupas 1200x480 - Alarmes i seguretat anti okupes La millor manera de protegir la teva casa o comerç

Com es pot evitar que entrin okupes a una casa. Actualment, els mètodes d’ocupació arriben a nivells professionals i es fa cada vegada més difícil protegir els habitatges d’aquest problema. Els sistemes d’alarma anti okupes es converteixen en el mètode més fiable i eficaç que existeix davant l’ocupació.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

puertas antiokupa ladron hori - Alarmes i seguretat anti okupes La millor manera de protegir la teva casa o comerç

El fenomen de l’ocupació pot afectar qualsevol. És difícil estar totalment protegit, però pots prendre les mesures necessàries perquè, en el cas que ocupin la teva casa, el procés de desallotjament sigui el més senzill, ràpid i lleuger possible.

Tingues en compte que si ocupen teu habitatge sense que tinguis un sistema d’alarma anti okupa, el procés de desallotjament segueix un procediment determinat que ha de passar indiscutiblement pel jutge. Aquest tipus de procediments sol durar entre un i tres anys i, en moltes ocasions, els okupes es declaren insolvents i el propietari no rep cap tipus de compensació.

A més de l’alarma anti okupes, hi ha una sèrie de mètodes dissuasoris que poden potenciar el poder de l’alarma i elevar encara més el nivell de protecció de l’habitatge.

– Simular que la casa està habitada.
Portes blindades especials amb frontisses anti broca.
– Assegurança de llar anti okupes.
– Els veïns juguen un paper molt important per evitar ocupacions.

Quines són les conseqüències de l’ocupació sense alarma

Quan no es té una alarma anti okupes, el procediment de desallotjament és molt complicat i segueix un procediment concret. En aquest cas, s’entra en un procés judicial que pot trigar anys a resoldre.

Aquest procés requereix que els okupes es presentin de manera voluntària davant el jutge.

A més, hi ha la possibilitat que els okupes es declarin insolvents i no puguin pagar ni les despeses que s’han efectuat durant l’ocupació com electricitat, aigua, etc. Així com qualsevol desperfecte en la propietat ocupada.

Quines són les conseqüències de l’ocupació amb alarma

Les alarmes anti okupes es converteixen en alguna cosa més que un mer sistema de dissuasió i suposen una acció eficaç contra l’ocupació.

En cas d’ocupació d’una propietat en la qual hi ha un sistema d’alarma instal·lat el procés de desallotjament és totalment diferent a quan no tenim alarma.

En aquest cas, l’ocupació es converteix en violació. El procés de salt d’alarma serà el mateix que si entressin a robar.

El sistema d’alarma avisarà immediatament a la CRA, que rebrà tota la informació, imatges i vídeos i confirmarà que algú ha entrat a la propietat amb alarma sense permís.

A partir d’aquí el procés és igual a el de qualsevol violació. La CRA avisarà a la policia que s’encarregarà de el cas des d’aquest moment, expulsant als okupes immediatament.

Qui necessita una alarma

Qualsevol persona que tingui un habitatge en propietat pot necessitar una alarma anti okupes. Tot i que no hi ha dades concloents de l’nombre d’habitatges ocupats a Espanya, es creu que supera les 85.000 habitatges.

Aquest fenomen social va tornar a avivar el 2008 amb el començament de la crisi i segueix en augment actualment.

Encara que a qualsevol persona amb habitatge propi pot interessar contractar una alarma anti okupes, hi ha una sèrie de casos especials que són més susceptibles a tenir problemes d’ocupació.

– Segones habitatges: habitatges que només es fan servir en vacances i dates molt determinades i que romanen buides la major part de l’any.
– Cases que no estan habitades ni de lloguer durant algun temps: pisos de lloguer, que entre llogater i inquilí es queden buides.
– Els habitatges buits en vacances: els habitatges que es deixen deshabitades durant vacances de diversos dies o setmanes, són també molt susceptibles de ser ocupades.

Requisits per posar l’alarma anti okupes

Per instal·lar una alarma anti okupes només cal que l’habitatge tingui corrent elèctric. No cal que tingui contractat cap servei de telefonia o internet.

Quan està connectada a la corrent, l’alarma està en contacte continu amb la CRA (Central Receptora d’Alarmes). En cas de tall elèctric, la CRA rebrà el senyal immediatament i es posarà en contacte amb el propietari de l’alarma per informar-lo.

Es recomana que l’alarma anti okupa estigui equipada amb un càmeres de videovigilància o càmeres de fotos, ja que, en cas d’arribar a judici, aquestes imatges seran una prova totalment vàlida i molt eficaç.

Com funciona l’alarma anti okupes

L’alarma anti okupes funciona davant l’ocupació com funcionaria davant de qualsevol robatori o violació.

– Quan els okupes entren, els detectors i sensors s’activaran i enviaran un senyal a la CRA (central receptora d’alarmes).
– La CRA accedirà als vídeos de seguretat i les imatges de les càmeres i comprova que es tracta d’un aplanament.
– Serveis de seguretat que acudiran a l’habitatge i actuaran com si d’un robatori es tractés.

És recomanable que les alarmes comptin amb bateries de llarga durada que els permeten a sistema d’alarma anti okupa seguir funcionant fins i tot quan hi ha un tall d’electricitat.

Es desaconsella contractar les conegudes com alarmes barates, les alarmes amb les que no es paga una quota mensual, però que no compten amb l’assistència d’una CRA ni amb el manteniment periòdic de l’alarma.

També es recomana que l’alarma anti okupa que es contracti tingui integrat el servei de videovigilància per suposar una prova molt fiable en cas d’haver d’anar a judici.

¿Es pot ocupar una casa amb alarma?

Les alarmes anti okupes, encara que de per si ja són un mètode dissuasori, no eviten que algú pugui entrar al teu habitatge per ocupar-la. Això no obstant, pel sol fet de tenir una alarma a casa, el procés de desallotjament es simplifica immensament.

No serà necessari prendre mesures judicials que poden portar anys i comporten tantes despeses. Amb una alarma anti okupes, el desallotjament és immediat i estarà a càrrec de la policia.

Si per alguna raó calgués arribar a judici, l’alarma anti okupa hi haurà proporcionat suficients imatges i vídeos que serviran de prova irrebatible.

Per què és important protegir la teva casa amb una alarma anti okupes

Ja sigui el nostre habitatge habitual, la nostra segon habitatge o un habitatge familiar que es troba deshabitada de moment, la presència d’okupes es converteix en un problema molt greu que podem trigar anys a resoldre.

El manteniment i la connexió amb la CRA de l’alarma anti okupes suposa una despesa mensual fix que rondarà els 35 €. Pot semblar una despesa inútil si la casa no està habitada, però cal tenir en compte que, en cas d’ocupació, les despeses seran molt més grans.

En cas d’ocupació, el propietari haurà de fer front a les despeses següents:

– Despeses relacionades amb el procés judicial.
– Despeses d’aigua, electricitat, etc. que hagin efectuat durant l’ocupació.
– Qualsevol desperfecte material a la propietat que els okupes puguin provocar.

A tot això cal sumar el malestar creat per la incertesa de no saber quan es produirà el desallotjament de l’habitatge i el saber que no disposem lliurement de la nostra propietat.
Els accessoris més efectius per a les alarmes anti okupes

Tot i que les alarmes anti okupes no es diferencien gaire de qualsevol alarma per a la llar o els negocis, hi ha una sèrie d’accessoris d’alarmes que són especialment importants i eficaços quan parlem d’alarmes anti okupes.

A continuació, mostrem una taula amb els principals accessoris per a alarmes anti okupes. No obstant això, cada empresa de seguretat privada oferirà els seus propis accessoris per a alarmes.

Com contractar una alarma anti okupes

Totes les empreses d’alarmes ofereixen sistemes anti okupes. Contractar una alarma o una altra dependrà de les característiques de la propietat i de les preferències de cadascú.

Hi ha diverses maneres de contractar un sistema d’alarma anti okupes que dependrà de l’empresa amb la qual la contractem.

De manera general, la manera més ràpida i econòmica és per telèfon. Un expert en seguretat pot assessorar-te i oferir-te un preu d’alarma, així com comentar-les ofertes d’alarma que puguin interessar.

5/5 - (1 voto)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038