Servei de serralleria a Barcelona

cerrajeros montcada i reixac 80x80 - Servei de serralleria a Barcelona
Serraller Urgent i no Urgent
21 agosto, 2017
persianas10 80x80 - Servei de serralleria a Barcelona
Col·locació, adaptació i reparació de persianes metàl·liques
21 agosto, 2017
Mostrar tots
instalcion de bombin por cerrajeros - Servei de serralleria a Barcelona

Urgències i no urgències

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

obertures d’habitatges, cotxes i comerços.

obertures de caixes fortes (tots els models, petits i grans)

Canvi de panys i dispositius de seguretat

Serrallers a Barcelona, ​​serrallers a Badalona, ​​serrallers a Hospitalet i serrallers a altres poblacions.

En els últims anys, la preocupació dels ciutadans de Barcelona sobre el tema de la seguretat ve augmentant. La ciutat com és comú en moltes de les grans ciutats, pateix els efectes dels robatoris a habitatges, trencaments de panys, robatoris en locals i destrucció de portes i panys. És recomanat llegir els consells de la guàrdia urbana de Barcelona sobre com evitar els robatoris i com actuar quan passen.

cerrajero urgente 2020 - Servei de serralleria a BarcelonaEls nostres serrallers, coneixen bé aquesta realitat i més de professionals experts, també entenen que l’estat emocional d’un client que ha passat per aquesta malament experiència, exigeix ​​rapidesa i comprensió en aquests moments difícils. Aquest és segurament un servei afegit que ofereix la nostra serralleria.

Segurida Anti Robatori de Claus

A moltes asseguradores se’ls ha de demostrar que hem perdut les claus o que hem estat víctimes de robatori. Les companyies que ofereixen aquests serveis només cobreixen la substitució per l’efecte de l’robatori de claus.

Per poder apel·lar a aquests beneficis, s’han de complir un conjunt de requisits, com ara anar a la comissaria més propera i posar la denúncia de l’delicte. Després amb la denúncia en mà ja es pot dur a terme la instal·lació de la nova pany.

A l’arribar a aquest punt tenim dues opcions; la primera, que és la més recomanada per l’asseguradora, és que els contactes directament.

Tot això es fa perquè l’asseguradora enviï a un especialista que canviï el pany o bé obri la porta si falten còpies de claus addicionals. Desafortunadament aquesta opció pren temps, el que pot deixar-te esperant mentre el manyà arriba.

Segona Alternativa Anti Robatoris

La segona alternativa és que prenguis la iniciativa de trucar a un manyà d’urgència perquè faci tota la feina de rigor. Sigui que el manyà obri la porta o canviï el pany, hauràs de fer el pagament directe dels serveis que hagis sol·licitat, incloent els impostos.

Com a pas següent, de forma immediata i amb prèvia notificació, has de presentar la factura a l’asseguradora, perquè se’t torni l’import pels serveis de serralleria. És una opció ràpida, però que t’obliga a avançar el pagament a l’manyà.

Canvi de Panys en Província de Barcelona

Abans d’anar-te’n amb la segona opció, has d’estar atent de que l’assegurança aboni la factura pels serveis, ja que per desgràcia nombrosos clients s’han dut desventures per estar descuidats a l’respecte.

Si l’ajut de l’assegurança és obligatòria, recorda que aquest només cobreix el canvi de panys similars a la que tenies prèviament. En cas que requereixis un dispositiu de més seguretat, hauràs d’assumir tu mateix els càrrecs de la nova instal·lació.

4.5/5 - (2 votos)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

644 721 038