Contacte

Cerrajero Serrallers El Clot Obrir Canviar Panys i Portes

Consells i articles útils

  • Tingui dos panys diferents per a la porta de casa o negocis.
  • instal·lar escuts protectors de clau magnètica.
  • instal·lar una alarma, és el millor complement a la seva seguretat.
  • Que un expert visiti el seu domicili i l¨ajudi a localitzar punts flacs de seguretat.

Contacta amb nosaltres

Sobre nosaltres

Som una empresa de serralleria urgent que treballem les 24 hores, tots els dies de l´any. També realitzem serveis no urgents, baix pressupost.

Estem funcionant a Barcelona des del 2006. Disposem d´un equip de serrallers, amb una llarga trajectòria professional. Realitzem els serveis amb rapidesa i qualitat.

 llegir més

Serrallers El Clot

En els últims anys, la preocupació dels ciutadans de El Clot sobre el tema de la seguretat ve augmentant. La ciutat com és comú en moltes de les grans ciutats, pateix els efectes dels robatoris a habitatges, trencaments de panys El Clot, robatoris en locals i destrucció de portes i panys Sants. És recomanat llegir els consells de la guàrdia urbana de El Clot sobre com evitar els robatoris i com actuar quan passen.

Els nostres serrallers El Clot, coneixen bé aquesta realitat i més de professionals experts, també entenen que l'estat emocional d'un client que ha passat per aquesta malament experiència, exigeix rapidesa i comprensió en aquests moments difícils. Aquest és segurament un servei afegit que ofereix la nostra serralleria El Clot.

Obertures de PORTES-HABITATGES I CAIXES FORTES El Clot

Realitzem tot tipus d'obertures de PORTES-HABITATGES I CAIXES FORTES El Clot.
Som experts en tècniques diverses amb rossinyols o sense elles des panys FICHET fins a la més simple del mercat.
Per obertura volem dir la realització d'un procediment específic en el qual s'allibera la part immobilitzada del pany o, si no de la caixa forta, cotxe, etc.
Els serveis que oferim són amplis i diversos, i els vam realitzar en un termini màxim de 30 minuts des del moment que contracta el servei fins que l'operari aquesta amb vostè.
Els suggerim que s'informi sempre prèviament el client del preu del servei, ja que tenim aquesta màxima com a política empresarial

Obertura de persianes a El Clot

Estàs buscant una bona empresa per instal·lar les persianes del teu habitatge o de la teva oficina? Llavors, estàs d'enhorabona gràcies al nostre servei d'instal·lació de persianes. Barcelona sap que, en aquest tema, Manyeria BCN 24H no té competència.

Obertura de persianes a El Clot. En primer lloc, tenim el nostre servei d'obertura de persianes. Amb aquest servei, no tindràs problemes si el teu persiana s'ha quedat ancorada i no pot pujar o baixar. Truca'ns, i ens encarregarem d'arreglar-en un temps rècord, a qualsevol hora del dia.

Cal assenyalar que, a més, aquest servei està pensat
tant per a persianes de llar com per a les persianes de negocis en Sarria. Estem en condicions de poder obrir els dos tipus sense cap dificultat.

Així que, tranquil: Tenint el nostre telèfon a la teva agenda de contactes, mai et quedaràs sense poder obrir el teu negoci.

Reparació i arranjament de persianes El Clot

El nostre principal objectiu és donar un servei 24h ràpid i econòmic.

Som professionals realment ben preparats en la reparació i arranjament de persianes El Clot, motoritzacions i substitució d'eixos i politges. Podrà sol·licita els nostres serveis en qualsevol moment del dia gràcies a la nostra assistència de reparació de persianes 24 hores a El Clot, ja que la identitat de la nostra empresa es basa en complaure al client de forma ràpida i eficaç, fent que aquest quedi totalment satisfet.

En persianes El Clot Barcelona duem a terme tot el relacionat amb la reparació d'eixos i politges avariats, persianes despenjades i motorització de les mateixes a El Clot, Barcelona i província. Atenem la seva crida a l'instant i en menys de 25 minuts des de la seva cridada un persianer expert li solucionarà qualsevol problema que pogués estar passant amb la seva persiana de local comercial.

Som professionals, complim el nostre compromís de temps de reparació i assistència amb vostè i les nostres tarifes són econòmiques, tingui la tranquil·litat de comptar amb experts per a assumptes d'aquestes característiques. No li defraudarem.

Amb el nostre servei de reparació de persianes 24 hores a Barcelona podrà gaudir d'un descompte del 15% en totes les urgències d'aquest tipus que arribés a necessitar. El nostre compromís amb el client és el de comptar, un cop realitzat el treball, amb una reparació de persiana d'urgències 24 hrs en què tot funcioni com si fos nova.

Quan la persiana està despenjada, reparem eixos o politges en la mateixa perquè torni a situar-se, aquest cop amb reforç, on correspon i d'aquesta manera solucionar el problema. Podem col·locar un motor a la persiana del seu local per evitar dolors d'esquena i moviments innecessaris, i d'aquesta manera guanyar en qualitat de vida per la durada d'aquest motor.

Atenem la seva crida a l'instant i arribem en menys de 25 minuts. Nosaltres sempre vam lliurar una factura amb garantia per escrit en finalitzar tots els nostres treballs per a la seva tranquil·litat.

«Serrallers El Clot Cerrajero El Clot»

5/5 - (1 voto)
644 721 038