Cerrajero Serrallers mataro Obrir Canviar Panys i Portes

Consells i articles útils

  • Tingui dos panys diferents per a la porta de casa o negocis.
  • instal·lar escuts protectors de clau magnètica.
  • instal·lar una alarma, és el millor complement a la seva seguretat.
  • Que un expert visiti el seu domicili i l¨ajudi a localitzar punts flacs de seguretat.

Contacta amb nosaltres


Sobre nosaltres

Som una empresa de serralleria urgent que treballem les 24 hores, tots els dies de l´any. També realitzem serveis no urgents, baix pressupost.

Estem funcionant a Barcelona des del 2006. Disposem d´un equip de serrallers, amb una llarga trajectòria professional. Realitzem els serveis amb rapidesa i qualitat.

 llegir més

Serrallers a mataro 24h

MC Serrallers mataro és una empresa de serveis de manyà mataro que treballa les 24 hores tots els dies de l´any.

Cobrim mataro capital i àrea metropolitana. Realitzem tots els serveis que un manyà porta a terme.

Contacti amb Nosaltres : 644 721 038

Serrallers assequible i de confiança a la ciutat de Mataró. Després de dècades de treball. Els nostres cerrajeros s’han guanyat la confiança dels nostres clients que fins avui ens trien per als nostres serveis de qualitat i els preus més competents de la zona. A Cerrajeros Mataró comptem amb un equip de tècnics professionals que estan en constant formació per adaptar-se de manera eficient a les darreres exigències del sector de la seguretat i poder proporcionar als nostres clients les últimes novetats en sistemes i productes de serralleria. Garantim una intervenció neta, ràpida i segura. Els nostres experts instal·len, reparen, substitueixen i obren portes, caixes fortes, bombetes, panys i persianes de tots els models, tipus i mides, sempre amb eines i mètodes de la més alta qualitat.

Serralleria integrals de Mataró

Els nostres serveis de serralleria integrals de Mataró estan disponibles tots els dies, durant tot l’any, sense interrupcions de cap tipus, perquè pugueu resoldre el vostre problema de forma ràpida i quan sigui. A diferència dels costosos serveis de serralleria, a Cerrajeros Mataró tenim la possibilitat de reduir el preu final gràcies als nostres magatzems equipats amb productes i eines i vehicles equipats també amb tot el necessari per a treballs de qualitat d’emergència.

La ciutat de Mataró, capital del Maresme, es troba al costat del mar Mediterrani a uns 30 km de la ciutat de Barcelona. Compta amb 126.127 habitants i gaudeix d’una extensa vegetació que inclou boscos de pins, matolls i sureres. El clima que identifica Mataró és de transició entre el clima mediterrani i el clima subtropical humit, que permet el màxim gaudi turístic del seu ampli port i visites guiades al llarg de la ruta marítima, el grup barroc de Dolores i la ruta modernista.

Compta amb nombrosos monuments romans que doten aquest municipi d’una riquesa cultural i històrica única com els Banys Romans d’Lluro, Vil-la Romana de Can Cruzate, Torre de Can Tria de Mata, entre d’altres. També disposa de diversos museus i sales d’exposicions com el Museu de Mataró, el Centre d’Art Ca L’Arenas i l’Arxiu Santa María. Un altre dels seus rics aspectes culturals sorgeix del gran nombre de teatres i sales de concerts com el Teatre Monumental i la Sala Cabanyes, que ofereixen al municipi de Mataró una àmplia gamma de llocs per visitar i gaudir de l’art.

«Serrallers mataro Cerrajero mataro 24h»

4.7/5 - (3 votos)
644 721 038